Endnu en black friday oversigt!

Jeg prøver noget nyt – House Of Star julekalender!

{ indlægget indeholder reklamelinks }

Lidt impulsivt stod jeg og skulle bestemme mig for om jeg skulle købe Sephora Favorites eller ej. Jeg fravalgte den, da jeg havde de fleste produkter i forvejen, virkede det lidt fjollet. Men så var jeg lidt i buy’ing mood, så endte med at købe House Of Stars julekalender, som flere af jer er vilde med, men ingen har afsløret indholdet, så jeg blev alt for nysgerrig!

Du så måske på insta story (eller er det stadig muligt under fanen julekalender) at jeg havde fået den ind ad døren, og jeg tænker jeg hver dag viser indholdet derinde når tiden kommer. Det største problem er lige nu at jeg stadig ikke har fundet en god måde at opbevare julekalenderen på, så lige nu i mangel på bedre er den bare opbevaret i nogle metalkurve. Bliver det den endelige løsning, vil jeg dekorere kurven lidt, men vil gerne finde en bedre løsning – nogle ideer?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Endnu en black friday oversigt!