10 Ideer til julesokken

Hvorfor julekalendere er fantastiske og lidt om den ultimative kalender fra The Body Shop

Reklame | Kalenderen er modtaget. Julen betyder meget for mig, og den har udviklet sig meget op i mit voksenliv, fra hvor jul var lig med gaver, til jeg i dag mere tænker på at give (og bruger meget tid på det), men én ting har fulgt mig stadig fra barndommen, og det er ikke kun troen på julemanden. 😉 Jeg er FAN af julekalendere til de lidt ældre piger, den lille overraskelse i en ellers ganske almindelig hverdag.

LÆS OGSÅ | Liste Over Beauty Julekalendere Der Kan Blive Dine I 2018!

Julekalender er bare denne her lille barnlige glæde, i en ellers så voksen verden, med voksne problemer. Denne lille forkælelse og overraskelse, er virkelig meget værd, specielt i de mørke og kolde morgener, hvor lysten for at stå op og gå på arbejde er minimal

I år har jeg været så heldig at modtage The Body Shop Ultimate Advent Calendar (reklamelink) og deres veganske Countdown to New Year.

Ultimate Advent kalender indeholder 25 små bokse med 26 lækre The Body Shop produkter. 14 af produkterne er full size, og resten af i travel size og en enkel prøvestørrelse. Kalenderen indeholder en skøn blanding af nogle af The Body Shops bestsellere indenfor makeup, hud-, krops- og hårpleje, og har en samlet værdi på 2350 kr. Alle æskerne har på siden en udfordring, til hvordan du bliver mere miljøbevidst i din livsstil eller hvordan du kan komme tættere på naturen, hvilket jeg synes er ret sødt. På bagsiden er der så et pudselspil, som familiens små hoveder kan samle bagefter, eventuelt som en hyggelig aktivitet mens de venter på juleaften.

Countdown to New Year startede The Body Shop med sidste år, med stor succes og i år kan du købe denne veganske julekalender, der tæller ned til nytår for 395 kr, og som har en værdi af 490kr. Lige så snart jeg så den, vidste jeg at jeg ville give den til en veninde, der har fødselsdag til nytårsaften.

LÆS OGSÅ | 150+ pakkekalender ideer til ham
LÆS OGSÅ | 150+ pakkekalender ideer til hende

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

10 Ideer til julesokken