Hvorfor julekalendere er fantastiske og lidt om den ultimative kalender fra The Body Shop

5 koreanske makeup favoritter

{ indlægget indeholder reklamelinks }

Jeg har rigtig mange makeupfavoritter, men det her er inspireret af dagens makeup hvor det gik op for mig at disse 5 makeup produkter er noget jeg er virkelig glad for og som jeg bruger regelmæssigt. Det ene produkt havde jeg ikke set noget tid, og var bange for at den faktisk var udgået (ting går stærkt i Korea med lancering og opgradering af produkter, hvilket også betyder de hurtigt kan forsvinde igen blandt nye produkter)… Men kunne du tænke dig at snuse til makeup fra det koreanske skønhedsmekka, kan jeg anbefale disse 5.

ETUDE HOUSE | Face Blur SPF 33 / PA++

En virkelig budgetvenlige primer som skaber et godt fundament for makeuppen. Den minimerer porerne, glatter ud og giver huden glød, som også betyder jeg i sommers har brugt den alene, uden foundation. Duften er lidt blomstret/pudret, som jeg synes er lidt atypisk, hvis man er vandt til vestlige produkter, men det er noget jeg har vænnet mig til. Jeg tror Jeg løber tør ”snart”, og jeg er helt sikker på at den bliver købt igen.

CHÂTEAU LABIOTTE | Wine Lip Tint

En holdbar liptint, som indeholder ekstrakter fra den franske vingård Chateau Margaux. Den er meget pigmenteret og plejende, så den fungere også til vinterhalvåret, hvor du specielt gerne vil undgå udtørrende produkter. Jeg synes emballagen er vildt sød, og nok også grunden til jeg første gang fik bekendtskab med Château Labiotte. Jeg har efterhånden 3 eller 4 af deres wine lip tint, en enkelt læbestift og en parfumebar.

INNISFREE | No Sebum Mineral Pact 

Min need-to-have på farten. Jeg har skrevet om den før, men den har aldrig fået det fulde indlæg den fortjener. Det er et kompakt transparent pudder, der fjerner overskydende sebum uden at udtørre, og gør huden mat og blød. Jeg bruger den også nogle gange i hårrødderne, hvis mit pandehår uventet ser lidt fedtet ud, men også både under og over læbestift og øjenskygge for at øge holdbarheden.

SKIN FOOD | Salmon Darkcirckle Concealer Cream

En medium dækkende orange concealer indeholdende lakseolie. Dens farve minder meget om en orange koral, og på mig kan jeg nemt bruge den alene uden andet makeup, til at dække mine mørke skygger i øjenkrogene. Den er meget fugtgivende og plejende, som er ekstra lækkert til de sarte øjenomgivelser.  Den giver en meget naturlig finish, hvilket jeg er stor fan af til hverdag.

ETUDE HOUSE | Proof 10 Eye Primer

En billig og virkelig god og holdbar øjenskygge primer, der kan klare mine fedtede øjenlåg (et klassisk problem for hooded eyes). Primeren tørre hurtigt, så påfør på et øje ad gangen og smør den ud, inden du påfører på den anden. Det vil sørge for at farverne popper frem, og du har en øjenskygge der holder hele dagen uden at klumpe.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Hvorfor julekalendere er fantastiske og lidt om den ultimative kalender fra The Body Shop