Benefit The Complexionista - nu til 60 kr?!

Nu kan jeg spare emballage uden at gå på kompromis med kvalitet – LUSH Shampoo og conditioner bar

Lush shampoo bar anmeldelseJeg var inde i en Lush butik, hvor jeg fik blandt andet købte deres shampoobar, efter at have set at Lushshampoobar skummede noget nemmere op, end andre shampoobars jeg har prøvet. Lush havde desuden to conditioner bar, som er noget som jeg virkelig har manglet (jeg har hørt om andre brands have solide conditioner, men jeg har ikke selv set dem endnu).

Grønnere alternativ

Jeg kan godt lide at finde nogle gode grønnere alternativerne, der passer til mine behov og hverdag. Den nemme udskiftning. Jeg har flere gange prøvet forskellige shampoo barer, for at skære ned på en masse plastikemballage, men med mere eller mindre held. I starten virkede de fleste shampoo bars godt, men men håret blev underligt med tiden eller de bare var besværlig at bruge.

Lush har en række forskellige shampoobars, der passer til forskellige behov, hvor 7 kan købes i Lush butikkerne, og så en række der er eksklusive på deres hjemmeside – hvilket nok også er det vigtigste for os, der stadig må sukke efter en dansk Lush Butik. En Lush solid shampoo bar, svare til mellem 2 til 3 flasker flydende shampoo! 

Jeg har Jason And The Argan Oil som er godt til tørt hår og hovedbund, som ønsker stærkt og glansfuldt hår og Jungle conditioner bar, som giver ekstra fugt og pleje.

Det som gjorde udslaget for mig, var at Lush shampoobar var nem at skumme op og få i håret, og lige så nem at få ud igen. Det har ofte været en noget langvarig kamp med andre mærker jeg har prøvet, hvor de enten havde svært ved at få i håret, eller endnu være – få ud igen! Det betød ofte længere bade, og derefter brug af balsam eller en eddikeskyl, for at få det nogenlunde normalt igen.

LÆS OGSÅ | Wiggle – Wiggle – Wiggle! Et Produkt For Dit Indre Legebarn – Lush Shower Jelly

Øvelse gør mester

Lush shampoobaren har jeg allerede anbefalet flere veninder, og det er helt sikkert et produkt jeg køber igen og igen og igen. Til gengæld er jeg stadig ved at lære Jungle conditioner baren at kende… I starten synes jeg ærlig talt ikke den var god og svær at bruge, men det er som om den er nemmere og nemmere at bruge efter nogle ganges brug, det er som om det yderste lag lige skal af, før den nemt bliver cremet i mine hænder. Dertil kommer der, at der skal ikke bruges særligt meget – hvilket jo egentligt er godt, når jeg gerne vil spare på produktet, men for meget kan give et lidt fedtet look. Jeg har været meget i tvivl om denne hår conditioner har været noget jeg ville købe igen, og begynder faktisk at tro det!

Til både shampoo og conditionerbaren har jeg købt passende tin dåser, en rund til shampooen og en oval til conditioneren, som passer perfekt så de er nemme at have med mig uden at fylde, og kan bruges igen og igen,.

Mærke: LUSH
Produkt: Jason And The Argan Oil og Jungle
Produkttype:  Solid Shampoo og conditioner bar
Størrelse: 55 g / 50 g
Pris: £7.50 / £6.95
Forhandles: Lush

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Benefit The Complexionista - nu til 60 kr?!