5 Gaveæsker fra The Body Shop du bør kende før de er udsolgt!

8 skønne strik på min ønskeliste

H&M rullekrave | Nümph Deana bluse | Vero Moda O-halset pulloverTopshop gul pullover | H&M lang rullekravetrøje | Vero Moda Paillet pullover | JDY Nostalgia rose pulloverUNIQLU fin marino uld trøje

Jeg er i det bedste efterårshumør, jeg længe har været. Men nu har jeg også efter endt studier, nogle andre friheder. Men jeg har stadig ikke fundet et job, hvilket trods kort tids arbejdssøgende driver mig til vanvid. Det er altså ikke sjovt at være i sådan en uvis situation. Jeg flyttede kort efter min eksamen, men har ikke købt møbler og sådan, for jeg ved ikke hvor lang tid jeg bliver – måske får jeg job i den anden side af landet?! Min hjem føles ikke rigtigt som “hjem”, jeg kommer aldrig helt på plads før min situation er mere sikker. Jeg startede i sidste uge på et Potential In Action program, og det er fantastisk. Kan mærke min energi komme igen! Min kat synes så det er den dårligeste ide i verdenshistorien, at jeg er så meget væk, men som min far siger “vi finder en løsning på det!”.

Men, med nu at skulle ud af døren igen hver dag, og snart ud i en rigtig spændende virksomhed, så skal jeg også skifte min hjemmeuniform ud med mere anstændigt og voksent tøj – jeg tror ikke at virksomheden synes en “Hogwarts first year student” trøje fungere på kontoret. Derfor har jeg fundet en masse smukke strik, som kan styles op, men stadig være cozy til de koldere tider. For jeg er en frossenpind!

Har andre ideer til gode striktrøjer, tager jeg imod bud med kyshånd! Jeg har hørt at Uniqlu, som åbner i København næste år skulle være ekstrem god kvalitet til prisen – nogle der kan bekræfte?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

5 Gaveæsker fra The Body Shop du bør kende før de er udsolgt!