Banedanmark dessert - en æblegrød med et twist

5 Gaveæsker fra The Body Shop du bør kende før de er udsolgt!

{ indlægget indeholder reklamelinks }

Reklame | Produkter jeg selv har modtaget i gave er markeret med *. Lige nu er der kommet en masse af de populære julegaveæsker i The Body Shop. Der er for enhver smag og til de fleste pengepunge, men jeg vil dele de 5 jeg synes du bør kende, og som er blandt mine favoritter med priser mellem 95 – 595 kr.

Ingen jul uden julekalender – husk også at se The Body Shops julekalender i den store beauty kalender guide.

Ultimate Facial Mask Experience, 595 kr (værdi 750 kr)

Dette sæt skulle være blevet udsolgt i løbet af en uge(!!!) sidste år, hvor de lavede en lignende gaveæske. De her ansigtsmasker fra The Body Shop, er blandt mine favoritter, har fået deres egen hylde på badeværelset og kan anbefale hver og én af dem. Hvis det ikke var fordi jeg allerede havde dem, ville den her stå øverst på min ønskeliste.

Guarana & Coffee Skin Energising Kit, 195 kr (værdi 260 kr)

Generelt er der nogle spændende gaveæsker til mændene dette år, men lige denne var jeg specielt vild med The Body Shops Guarana & Coffee ansigtsrens og creme i en lækker lille toilettaske lavet af noget så fantastisk som kork! De øvrige gaveæsker til mændende i vores liv, indeholder også en lille Community Trade charmeklud af 100% genbrugt sari.

100 % Vegansk Countdown To New Year, 295 kr (værdi 490 kr)*
Hvorfor stoppe med overraskelserne med julen? Men dette får du en pakkekalender får du 8 små pakker der tæller ned til nytår med lækker hud, afslappet krop og festlig makeup.

Pink It Up!, 95 kr (værdi 155 kr)*
Et lille sæt med en pink trio, med Pink Grapefruit Shower Gel (min favoritduft!), Floral Rose Dewy Glow Face Mist (fantastisk til tør hud) Og Strawberry Bon Bon Shine 002 Lip Liquid (smuk på alle læber). Det er et virkelig godt sæt med en god værdi for pengene.

Lip Liquid Parade, 300 kr (værdi 375 kr)*
En gaveæske med nogle af de bedst sælgende læbeprodukter fra The Body Shop. Den indeholder 3 matte Lip Liquids (Sydney Armaryllis 014, Nairobi Camellia 034 og Tahiti Hibiscus 016) og 2 Shine Lip Liquids (Strawberry Bon Bon Shine 002 og Blueberry Chew 102), som kan bruges alene eller ovenpå en anden for at få en helt ny effekt. Jeg har skrevet mere om den i dette indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Banedanmark dessert - en æblegrød med et twist