Hybenkerneolie er guld i din hudplejerutine

Opbrugte produkter september ’18

 

I løbet af den sidste tid har jeg fået opbrugt en del produkter, eller det vil sige, at der faktisk er ét produkt, som bare ikke fungere for mig, og derfor ryger ud. Det føles faktisk rigtigt godt at komme igennem et produkt, men også at skille sig af med et produkt der ikke fungere for mig, eller gør mig glad. Det er noget jeg virkelig har taget til mig fra magisk oprydning med Konmari. Det nytter ikke noget den smule irritation, jeg oplever, når jeg ser et produkt der ikke fungere ligge i en skuffe.

Men nu til de produkter der er klar til deres sidste rejse.

ARM & HAMMER Ultra Max Antiperspirant Deodorant (Powder Fresh)

Hvorfor er der en deodorant med på min liste? Fordi jeg har brugt den til mine lår, så jeg har undgået gnidninger mellem lårene, imens det har været varmt. Den har været guld værd. Man kan bruge alle slags antiperspiranter, men jeg synes det fungerede specielt godt med en solid deo med stor overflade. Jeg kender ikke nogle der kan købes i Danmark (med kvindeduft eller uden duft – jeg synes duften af deo ofte hænger ved desværre), så denne her køber jeg billigt fra iHerb*. Jeg har i øvrigt lige opdaget at Arm & Hammer nu også laver en duftfri variant.

Mærke: Arm & Hammer
Produkttype: Antiperspirant
Forhandles: iHerb*
Vil købe igen: Ja

CAUDALIE Beauty Elixir

Jeg er ret pjattet med franske Caudalie, og det her (hvor dumt det end lyder) er mit favoritprodukt, som jeg kan bruge både som en del af min hudpleje, til forberedelse af min makeup, eller som mist i løbet af dagen. Læs mere om den i Musthaves Fra Caudalie. 

Mærke: Caudalie
Produkttype: Face mist
Forhandles: Lookfantastic* og Sephora
Vil købe igen: Ja

CAUDALIE S.O.S Thirst Quenching Serum

En lækker serum fra føromtalte Caudalie, det er helt sikkert en jeg skal købe igen. Den har hjulpet megetpå rødmen i huden og mine kinder der har tildens til at være dehydreret og derved fremhæve min keratosis pilaris. Den er så tynd og let og dufter skønt af druer, og så efterlader den huden blød og strålende. Jeg er ked af jeg ikke har nået at give den sit eget indlæg, for det fortjener den.

Mærke:  Caudalie
Produkttype: Serum
Forhandles: Lookfantastic*
Vil købe igen: Ja

PHILOSOPHY Purity 3-in-1 Cleanser Face and Eyes (MODTAGET PRODUKT)

Denne ansigtsrens er nok en af de mest ikoniske ansigtsrens jeg har hørt om. Den fjerner alt slags makeup, uden at irritere hverken hud eller øjne, og det er den rigtig godt til. Til gengæld synes jeg den var lidt udtørrende på mine kinder – men stadig ikke så slemt som mange andre rens, jeg havde måske bare ikke regnet med dette. Det er dog ikke noget mine serum og creme ikke kan få bugt med. Men dér hvor jeg er i tvivl om jeg vil købe den igen, er at den ikke har en pumpe.  Synes den er stor nok til dette, og det sidste stykke tid vendte den hele tiden på hovedet (og den står ikke selv), for at det var nemmere at få ud. (hvis nogle selv har købt en pumpe der passer til den, må I meget gerne skrive!).

Mærke: Philosophy
Produkttype: Ansigtsrens
ForhandlesMatas* (Lige nu får du en gratis gave med, når du køber 1 Philosophy produkt) og Feelunique*
Vil købe igen: Måske

MAYBELLINE Fit Me! Luminous + Smooth (110)

 Jeg husker ikke hvorfor jeg skulle prøve et drugstore brand foundation igen, men jeg gjorde det og hold da fast, Fit Me! Ligger flot på huden og har en medium dækevne! Denne udgave er til normal til tør hud, og de har en anden udgave (i tube) til normal til fedtet hud. Den siges at være ret mørk i forhold til andre mærker, og det passer også. Denne her tørre ikke huden ud, og efterlader den smuk og med en let glød. Jeg har allerede købt og tager hul på en ny. 😊

Mærke: Maybelline
Produkttype: Foundation
Forhandles: Matas*  – hvor den er ekstrem billig i forhold til andre forhandlere (vær dog opmærksom på hjemmesiden, der ser ud til at være uoverensstemmelse mellem produkt og billeder, da nogle af farverne vises som i den udgave til fedtet hud).
Vil købe igen: Ja

L’ORÉAL True Match Foundation (2.N Vanilla)

L’Oreal True Match er også en kendt drugstore foundation, og var en af de foundation jeg altid brugte før jeg startede på high brands. Kom til at købe en for mørk, men med mit første år med en tan, har jeg kunne bruge den alene. Den har også en medium dækevne, og farven smelter nærmest sammen med ens egen og holder hele dagen. Deres neutrale undertoner er ekstremt gode ved True Match, og selvom den er kun har medium dækevne, dækker dem godt min rødmen i huden.

Mærke: L’Oréal
Produkttype: Foundation
Forhandles: Matas* (i øvrigt på tilbud i øjeblikket) og Luxplus*
Vil købe igen: Ja

THE BODY SHOP Lash Sport Waterproof Mascara (MODTAGET PRODUKT)

En vandfast mascara fra The Body Shop der er vegansk og indeholder Community Trade marulaolie. Den skulle være både vand- og svedfast, hvilket normalt er meget modsætningsfyldt, da vandfast makeup oftest skal fjernes med olieholdig makeupfjerner. Jeg synes den tørre meget hurtigt på mine vipper, og jeg har svært ved at bygge den op. Men der hvor den ikke fungere, er at den smitter af på mine (fedtede) øjenlåg… Til gengæld forsvinder den ikke hvis jeg får i bad med den.

Mærke: The Body Shop
Produkttype: Mascara
Forhandles: The Body Shop*
Vil købe igen: Nej

MAX FACTOR Masterpiece Max

Mine vipper kan næsten ikke se bedre ud, end med en Masterpiece Max mascara… Kuldsorte, masser af fylde og defineret. Mine vipper bliver så ofte komplimenteret, når jeg har denne på. Til gengæld skal jeg gerne rette i løbet af dagen, da jeg bliver mørk under øjnene af den (selvom jeg kun bruger på øverste vipper).. Måske skal jeg prøve den vandfaste udgave og se om det bliver bedre.  Den er på min topliste over mascara, sammen med den noget mere neutrale GOSH Rebel Eyes.

Mærke: Max Factor
Produkttype: Mascara
Forhandles: Luxplus* her koster den kun 59,95 kr (!!!) og Matas*
Vil købe igen: Ja

SEPHORA Retractable Brow Pencil Waterproof (03 Rich Chestnut) (MODTAGET PRODUKT)

En brynblyant jeg er rigtig glad for, den har en varm undertone, og passer godt til det copperblonde look jeg kører i øjeblikket, hvor jeg har haft svært ved at finde et brynprodukt med den rette brune og varme nuance. Den holder hele dagen og er nem at bruge. Jeg har allerede købt en ny erstatning, da jeg hurtigt kunne se Depens blev for kolde i undertonen, og Anastasia Beverly Hills enten var alt for varme (og lidt underlige farver) eller også for kolde. Men skal siges, at jeg normalt er glad for de to andre mærker, når jeg går efter kolde toner.

Mærke: Sephora
Produkttype: brynblyant
Forhandles: Sephora
Vil købe igen: Ja

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Hybenkerneolie er guld i din hudplejerutine