LF Beautybox September ’18 | Birthday Edition

Mine favoritvipper blandt Depends nye vipper

Depend kunstige vipper

Reklame | Produkter modtaget

Det er meget få kunstige vipper jeg bryder mig om. Jeg kan godt lide at de giver længde og fylde, men stadig være så diskrete at det ikke nødvendigvis opdages, at de er falske. Derudover går jeg op i vipper med komfort, de skal være behagelige at have på – gerne så meget du ikke ligger mærke til det.

Depend har specielt efter lanceringen af deres Perfect Eye serie opfyldt dette krav, og har været en af de mærker jeg oftest har købt, da de er meget fleksible, har tyndt bånd og virkelig nemme at sætte på (Depend er det mærke jeg mest kan anbefale nybegyndere)… Og så holder de godt til at blive renset og genbrugt mange gange. Depend har lige kommet med 8 nye sæt af deres populære Perfect Eye serie, som du allerede kan finde i butikkerne nu.

Nu er de kommet med 8 nye sæt, men her vil jeg lige slå et slag for de 4 par, jeg er blevet størst fan af.

Molly: en kortere fyldig vippe, med lidt pjusket look der får dem til at fremstå naturlige
Svea: Fyldig vippe med lidt pjusket look der får dem til at fremstå naturlige
Carolina: Fyldig og lange vipper, med dramatisk look
Beatrice: Lange vipper, med bundter i forskellige længder for intense vipper

De to første vipper, er mine foretrukne hverdagsvipper, og Svea og Beatrice er, for mig, til de lidt mere specielle lejligheder. Det er ene personlige præferencer, og jeg ved at min gode veninde vil synes jeg er kedelig og vil have så store og dramatiske vipper at hun kan blæse folk væk med et enkelt blink – hun rocker også den slags vipper max!

Depends Perfect Eye vipper sælges i Matas, Magasin og Salling og koster 59,95 kr inkl. Lim.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

LF Beautybox September ’18 | Birthday Edition