Opbrugte produkter september ’18

Liste Over Beauty Julekalendere Der Kan Blive Dine I 2018!

{ indlægget indeholder reklamelinks }

oversigt over julekalender voksne med makeup hudpleje 2018

*Sidst opdateret 12. november*
— 73 forskellige —

SE LISTE OVER BEAUTYJULEKALENDERE DER KAN BLIVE DINE I 2019

Bare fordi du er voksen, kan du ikke stadig forkæle dig selv, med din helt egen beauty julekalender. Forkæl dig selv, eller en du holder af med en af de smukke og lækre julekalendere. Kan du nøjes med én? Nej vel?

Lookfantastic | Advent Calendar

Hvor meget? 672 – 750 kr Anslået værdi er omkring 2500 kr (husk, det er billigst at betale i pund!)
Hvor? Lookfantastic 
Hvad er der i? 25 forskellige produkter der både er fullsize og travelsize. Der er et godt miks mellem makeup, hudpleje og produkter til håret se billede og liste over indholdet i Lookfantastic Advent Calendar 2018. Se evt. indholdet af sidste års ”Lookfantastic Beauty In Wonderland”. Årets julekalender indeholder en masse 25 små skuffer, og det er nemt muligt af genbruge julekalenderen.

The Body Shop | 25 Days of the Enchanced (3 forskellige)

Hvor meget? Advent Calendar 295 kr (værdi 825) Deluxe Advent Calendar 594 kr (værdi 1.135 kr), Ultimate Advent Calendar 995 kr (værdi 2.350 kr)
Hvor? The Body Shop
Hvad er der i? Alle kalenderne indeholder 25 æsker med hud- og kropspleje og makeup. Det ser umiddelbart ud til at de billigste julekalender henvender sig til et yngre målgruppe og den store en mere voksen, hvor du blandt andet finder flere produkter fra deres serie Drops Of Youth. Alle kalenderne indeholder fullsize – 14 i den store. Den lille Advent Calendar er en klassisk låge-julekalender, hvor Deluxe og Ultimate er små æsker hvor der på den ene side er små ideer til at komme ud i naturen eller gøre livet grønnere, og samtidig er der på bagsiden et puslespil du kan samle med æskerne.

Decléor | For December I Just Want To Glow

Hvor meget? 563 – 849 kr Anslået værdi 2.176,5 kr
Hvor? Lookfantastic, AllBeauty, Nicehair, Magasin og Cocopanda
Hvad er der i? Deres bedst sælgende produkter i luksusprøvestørrelse eller travel size, samt 3 full size. Decléor benytter sig af mange essentielle olier i deres hudpleje, for at opnå en smuk hud.

ASOS | the Face & Body Advent Calendar

Hvor meget? 580 kr
Hvor? Asos
Hvad er der i? 24 låger der indeholder forskellige makeup og hudpleje produkter. Her er en god sammensætning af både store og små brands, som MAC, Glamglow, Bobbi Brown Menefit, Holika Holika og Coco & Eve. På billeder ser du ikke alt indholdet af kalenderen, da jeg kan tælle mig til 28 produkter i beskrivelsen af kalenderen.

House of Stars (2 forskellige julekalender og 2 adventkalender)

Hvor meget?

House of Stars Cult Cosmetics 2018 699 kr (værdi 2.120 kr)
House of Stars Cult Cosmetics 2018 1.299 kr (værdi 2.742 kr)
House of Stars Cult Cosmetics LUX 2018 2.499 kr (værdi 4.179 kr)
House of Stars Cult Cosmetics Makeup Lover 2018 2.550 kr (værdi 3.395 kr)
House of Stars Cult Cosmetics Skincare Minis 2018 599 kr (værdi 2.128 kr) – UDSOLGT
House of Stars Makeup Revolution 799 kr (værdi 2150 kr)
House of Stars Cult Cosmetics Makeup Adventkalender 599 kr (værdi 749 kr)
House of Stars Cult Cosmetics Skincare Adventkalender 599 kr (værdi 904 kr)

Hvor? House Of Stars
Hvad er der i? I år er der allerede blevet, udgivet 6 julekalendere og 2 adventkalder fra House Of Stars. De blev revet væk sidste år, og de udgav løbende nye, som de andre blev udsolgt. Der er en værdi besparelse på kalenderne mellem 25 og 72 % og kan indeholde mærker som Jeffree Star Cosmerics, Korres, Anastasia Beverly Hills, OFRA Cosmetics, Caudalie , Morphe, Crown Pro, Korres, LA Splash, The Ordinary, Ciaté London, Glamglow med vider (læs nærmere under hver kalender).

Rituals | The Ritual Of Advent (2 forskellige)

Hvor meget? Deluxe kalender 795 kr (værdi 1050) og Eksklusic Kalender 511-535 kr (værdi 850 kr)
Hvor? Rituals, LookfantasticFellunique og Magasin
Hvad er der i? Deluxe kalenderen er en 3D kalender, hvor der i år også medfølger en lyskæde, hvilket jeg synes er ret cute. Den indeholder 24 Rituals overraskelser (hovedsageligt hud og kropspleje, med en smule makeup og parfume) og 4 specielle adventslys. På hjemmesiden kan du se et billede af alt indhold (lidt svært at finde, men over et billede står der ”se alle 24 gaver”)

Denne er en almindelig 2D julekalender der indeholder 24 Rituals produkter (hovedsageligt hudpleje), samt 4 specielle adventslys. På hjemmesiden kan du se et billede af alt indhold (lidt svært at finde, men over et billede står der ”se alle 24 gaver”)

ASOS | 12 Day Countdown Calendar

Hvor meget? 218,43 kr
Hvor? Asos
Hvad er der i? 12 låger der indeholder et mix mellem makeup, hud- og hårpleje, fra mærker som Pureology, eyeko and Starskin.

Feelunique | The Little Beauty Parcel – UDSOLGT 

Hvor meget? 660 kr (værdi 2.200 kr)
Hvor? Feelunique
Hvad er der i? Lågejulekalender med en masse en blanding af makeup, hår og hudpleje. Mærker der indgår er blandt andet REN, Ciaté, Make Up Forever, Lime Crime, Sigma, EOS, Caudalie med flere. Se oversigt over indholdet på hjemmesiden.

L’Occitane | Advent Calendar

Hvor meget? 431,20 kr – 478 kr (værdi 800 kr)
Hvor? Feelunique & AllBeauty
Hvad er der i? I denne julekalender vil du finde 24 skuffer med franske L’Occitanes egen dufte, krops og hårpleje. Årets kalender er designet af det det franske modehus Castelbajac Paris.

Dr. Hauschka joy of advent 2018

Dr. Hauschka | Joy of Advent

Hvor meget? 650 – 797 kr
Hvor? Allbeauty og Nicehair (lige nu på tilbud til 589 kr!)
Hvad er der i? 24 poser med Dr. Hauschka produkter i rejsestørrelse. Den indeholder hovedsagelige hudpleje til ansigtet, med mange ansigtsmasker, serumer og cremer med kun naturlige og økologiske ingredienser.

cowshed Adven Calendar 2018

Cowshed | Advent Calendar 2018

Hvor meget? 766 kr
Hvor? Cowshed
Hvad er der i? 24 naturlige produkter fra Cowshed til de største Cowshed fans. En klassisk lågekalender der forestiller Babington House (hvor Cowshed også har en spa) illustreret af Clare Melinsky. Kalenderen indeholder travelsize af alt hvad du har behov for til hænder, hår, ansigt og krop. En oversigt over produkterne kan findes på Cowshed hjemmeside.

Cowshed | 12 Days of Cowshed Gift Box

Hvor meget? 596 kr
Hvor? Cowshed
Hvad er der i? 12 dages nedtælling i en klassisk lågekalender. Den indeholder 13 produkter i travelsize, med produkter til hår, krop, hænder og ansigt.

NUXE Beauty Countdown

NUXE | Beauty Countdown

Hvor meget? ca. 495 – 521 – (værdi ca 550)
Hvor? Lookfantastic og Feelunique
Hvad er der i? I denne lågekalender finder du 14 travelsize NUXE produkter, blandt andet deres kultprodukter fra Huile Prodigieuse. Som noget anderledes er der også 10 teposer fra Løv Organic i, så den er mest spændende for te-drikkere.

Lancôme| Advent Calendar 2018

Hvor meget? 599 – 792 kr
Hvor? Feelunique og Matas
Hvad er der i? En klassisk lågekalender med 24 låger der indeholder Lancôme travelsize produkter. Halvdelen af indholdet er makeup og den sidste halvdel hudpleje, hvor der er til en hel hudplejerutine. Det er både muligt at se oversigt og billede over indholdet på hjemmesiden.

Lumene Christmas 2018 Beauty Christmas Advent Calendar

Lumene | Nordic Beauty Advent Calendar

Hvor meget? 639 – 877 kr (værdi ca. 1640 kr)
Hvor? Allbeauty, Lookfantastic, Feelunique og Cocopanda
Hvad er der i? Det finske mærke Lumene har lavet denne klassiske lågekalender som indeholder hovedsageligt hudpleje, men indeholder også mere af deres egen makeup. Jeg kender ikke selv meget til mærket, men har hørt meget om specielt deres makeup (jeg vil gerne prøve).

Yves Rocher julekalender 2018Yves Rocher | Julekalender 2018

Hvor meget? 699 kr (værdi 2.161 kr)
Hvor? Yves Rocher
Hvad er der i? Denne kalender plejer at være en fast juletradition for mig. Kalenderen kommer i 24 stofposer, klemmer og snor, så du har mulighed for at hænge den op. Jeg elsker Yves Rochers produkter og her er der en god kombination mellem makeup, hud, krop og hårpleje. Den plejer altid at indeholde nogle af mine yndlingsprodukter fra Yves Rocher. Du kan også læse sidste års indhold og anmeldelse af Yves Rocher kalenderen 2017.

Mavala | 12 Days of Christmas

Hvor meget? 396 kr (værdi 668 kr)
Hvor? Feelunique
Hvad er der i? 12 små skuffer indeholdende neglelak og neglepleje og en pincet med livsgarenti (er jeg den eneste der synes den virker lidt malplaceret?). Det er rigtig gode negleprodukter Mavala har, som var det første mærke jeg sikrede med stærke og sunde negle.

Clarins| Women’s Advent Calendar

Hvor meget? 528 kr
Hvor? Feelunique
Hvad er der i? En ret spændende julekalender formet som en pyramide, med 12 forskellige Clarins bedstsellere i rejsestørrelse. Se oversigt over indholdet på hjemmesiden.

Yves Rocher | Nedtælling til jul

Hvor meget? 399 kr
Hvor? Yves Rocher 
Hvad er der i? En ny lågekalender fra Yves Rocher, lavet af papir fra bæredygtige skove, og nem mulighed for genanvendelse næste år. Den indeholder 8 fullsize og 16 travelsize indenfor makeup, neglelak, dufte og hud- og hårpleje

Sephora | Once Upon A Castle Julekalender

Hvor meget? 420 kr
Hvor?  Sephora
Hvad er der i? Ekstremt sød julekalender udformet som et slot, med 24 låger. Den indeholder makeup, lidt travelsize / quick-fix hudpleje og tilbehør. Det er muligt at se indholdet inde på hjemmesiden.

Ole Henriksen| 4-Day advent Glow Home For #Hyggetime

Hvor meget? 285 kr
Hvor?  Matas – Lige nu kan ClubMatas medlemmer spare 20 %
Hvad er der i? 4 små gaveæsker, indeholdende 15 ml Truth Serum, 15 ml Invigorating Night Transformation Gel, 15 ml Nurture Me Moisturizing Creme og 28 gram Pore-Balance Facial Sauna Scrub.

Lush | 12 Days of Christmas

Hvor meget? Ca. 639 kr (værdi ca 526,64)
Hvor?  Lush
Hvad er der i? Det første der skal springe dig i øjnene er, at du ikke får produkter af højere værdi end det du betaler, så det er bedre at købe alle produkterne hver for sig, hvis du kan undvære æsken. Æsken indeholder 12 låger med Lush kendte Bath Bombs og forskellige andre produkter i juletema.

Green People | Green Regime Beauty Adventkalendar

Hvor meget? 750 kr (værdi 1250 kr)
Hvor?  Green People 
Hvad er der i? En 12 dages lågekalender med i alt 15 produkter fra økologiske Green People. Den indeholder hud og krops pleje i travelsize og derudover nogle fullsize makeup produkter.

Nyx julekalender 2018

NYX | 24 Days of Beauty 2018 Advent Calendar Sugar Trip

Hvor meget? 426 – 440 kr
Hvor? FeeluniqueLookfantastic, Matas og Cultbeauty
Hvad er der i? Dette års NYX kalender indeholder 14 mellemstørrelse læbeprodukter og 6 øjenskyggeer, 3 highlightere og en blush i ene nye farver – se farverne her.

Weleda | Nature’s Collection Advent Calendar

Hvor meget? Ca. 298 kr (værdi ca 332 kr)
Hvor? Lookfantastic
Hvad er der i? Denne smukke og faktisk forårsagitg julekalender, en lågekalender med 12 låger, fyldt med travel og full size af Weledas økologiske olier og hudpleje. Se en oversigt over produkterne på siden.

Maybelline| Countdown Advent Calendar

Hvor meget? Ca. 346 – 439 kr (værdi ca. 642 kr)
Hvor? LookfantasticFeelunique og Asos
Hvad er der i? Denne makeup låge julekalender fra Meybelline indeholder 12 af nogle af Meybellines mest kendte produkter, alt fra deres farvede Baby Lips til Coloor Shadow til deres ikoniske Lash Sensational mascara.

Charlotte Tilbury | Beauty Universe – UDSOLGT

Hvor meget? 1277 – 1320 kr
Hvor? Feelunique og Cultbeauty
Hvad er der i? Denne eksklusive og smukke skuffekalender med 12 skuffer indeholder makeup og hudpleje fra Charlotte Tilbury, delt fifty/fifty. Den indeholder både travel- og fullsize. Du kan se billede og oversigt over indholdet på hjemmesiden.

ClarinsMen | Advent Calendar

Hvor meget? 528 kr
Hvor? Feelunique
Hvad er der i? Den mandlige udgave af den spændende pyramide julekalender fra Clarins. Den indeholder 14 travelsize produkter. Liste over indholdet kan ses på hjemmesiden.

Feelunique | The Little Beauty Parcel – 12 Day

Hvor meget? ca. 290 kr
Hvor? Feelunique 
Hvad er der i? En lille udgave af Feeluniques store kalender. Denne udgave er med 12 låger og indeholder hudpleje og makeup i både travel- og fullsize. Indeholder mærker som Caudalie, First Aid Beauty, Elizabeth Arden, This Works med flere. Liste over produkter kan ses på hjemmesiden.

MAD Beauty | 12 Day Boxed Advent Calendar

Hvor meget? 150 kr
Hvor? Asos
Hvad er der i? En lille 12 dags “kasse” julekalender i pastelfarver der indeholder produkter og ting til en “pampering” time, med hovedsageligt produkter til badet (se liste på hjemmeside).

Lottie London | 12 Days Of Slay

Hvor meget? ca. 1.107 kr
Hvor? Lookfantastic inkl. gratis gave med ESPA Beauty Boosters Gift og 15 ml ESPA Energising Shower Gel(samlet værdi ca 375 kr)
Hvad er der i? En smuk skuffekalender med 25 skuffer med travel og fullsize af ESPA’s bestsellere, den indeholder en del af deres forskellige olier (krops, bruse- og badeolier), men generelt hud og kropspleje. Derudover et eksklusivt smukt og lækkert duftlys. 

ASOS | The Grooming Advent Calendar

Hvor meget? 264 kr
Hvor? Asos
Hvad er der i? En lækker grooming låge-kalender for manden der er nysgerrig eller fan af hud- og hårpleje.Indeholder produkter fra blandt andet Uppercut, Cinique, Bulldog, Lab Series med videre.

MAC | Advent Calendar – UDSOLGT

Hvor meget? ca. 1059 kr (værdi ca. 1949 kr)
Hvor? Lookfantastic
Hvad er der i? Denne kalender er forståeligt nok i høj kurs, og hurtigt udsolgt – men der skulle komme flere! Julekalenderen er fra ikoniske MAC, og indeholder makeup og tilbehør i farver, der passer til alle. Den indeholder både fullsize og specielle travelsize og du kan se listen over indholder på Lookfantastic’s hjemmeside.

MOLTON BROWN | Opulent Infusions Advent Calendar

Hvor meget? ca. 1483 kr (værdi ca. 2305 kr)
Hvor? Lookfantastic
Hvad er der i? Til Molton Brown fans er der i år også en kalender med 24 små æsker med ene Molton Brown lækkerier. Kalenderen indeholder de ikonsike shower gels, sæbe, håndcremer, lotions og en række duftlys. Se liste over indholder på hjemmesiden.

Sephora | Christmas To Go Advent Calendar

Hvor meget? 750 kr (værdi 1500 kr)
Hvor? Sephora
Hvad er der i? Det her er en seriøs lækker kalender! ene ikoniske produkter med alt fra Benefit Porefessional, til Invisi Bobble hårelastikker, Makeup Eraser til Benna highlightere og andre ikoner. Produkterne er en blanding mellem fullsize og travelsize.

Kiehl’s | Limited Edition Advent Calendar – UDSOLGT ONLINE 

Hvor meget? 595 kr
Hvor? Magasin
Hvad er der i? 24 overraskelser i en klassisk lågekalender indeholdende Kiehl’s bedstsælgende masker, serums, ansigtscemeer med mere. Indeholder enkelte fullsize, men ellers travelsize og prøver.

Matas | pakkekalender og adventskalender (3 forskellige)

Hvor meget? Luksus – 999 kr (værdi 2331 kr), Classic – 599 kr (værdi 1488 kr) og adventskalender – 699 kr (værdi  1327 kr)
Hvor? Luksus, Classis og adventskalender købes i matas (mellem d. 31. okt og 4. nov er der 25 % rabat!) 
Hvad er der i? Matas pakkekalender har igen i år 2 forskellige julekalendere og 1 adventskalender. Julekalenderen indeholder alt fra makeup, makeuppensler og redskaber, hud-, hår og kropspleje fra Matas egne mærker og mærker de forhandler, og adventskalenderen indeholder blandt andet duft, makeup og hudpleje. Indholdet i alle 3 kalendere er listet op på hjemmesiden.

Nilens Jord | Adventskalendar

Hvor meget? 299 kr (værdi 549 kr)
Hvor? Matas
Hvad er der i? Forhandles kun i Matas. En klassisk lågekalender, indeholdende 4 låger med populære full-size Nilens Jord makeup og hudplejeprodukter. Alle produkterne er Allergi-certificeret, så indholdet er god til personer med sart hud og allergi, eller bare personer der gerne vil have rene dansk makeup og hudpleje.

Clarins | Hydrating Julekalender

Hvor meget? 695 kr (værdi 1647 kr)
Hvor? Matas
Hvad er der i? 24 overraskelser fra franske Clarins i en klassisk lågekalender, med makeup, en del hudpleje og lidt ekstra i form af armbånd og nøglering. Størrelserne varriere med travelsize og fullsize. En liste over indholdet kan ses på hjemmesiden. Matas er i år eksklusiv forhandler.

Clinique | 24 Days of Clinique

Hvor meget? 595 kr (værdi 2.122 kr)
Hvor? Matas
Hvad er der i?  Den populære Clinique julekalender er også kommet til DK i år, hvor Matas er den eksklusive forhandler. Værdien er skønnet, da flere af produkterne ikke sælges enkeltvis i Matas, den indeholder selvfølgelig mange af de ikoniske Clinique hudpleje produkter og makeup, i hovedsageligt travel og et par fullsize. Liste over produkterne kan ses på hjemmesiden.

Biotherm | Limited Edition Advent Calendar

Hvor meget? 499 kr (skønnet værdi 1475 kr)
Hvor? Matas
Hvad er der i? I år kan du for første gang i Danmark få fingrene i Biotherm julekalender indeholdende 24 travelsizes, af deres bedst sælgende produkter. Jeg kan huske fra da jeg voksede op, hvor både min far og mor havde produkter derfra – lidt nostalgisk har jeg lov til at være! Værdien er skønnet, da flere af produkterne ikke sælges enkeltvis i Matas, og Matas er eksklusiv forhandler af kalenderen i Danmark.

Susanne Kaufmann | Adventskalender

Hvor meget? 969 kr
Hvor? Niche Beauty
Hvad er der i? 24 små døre indeholdende meget minimalistiske udseendede små flakser med en masse forskellige økologiske og rene produkter til badet, men også til efterfølgende kropspleje. En liste over indholder kan ses på hjemmesiden.

Aveda | 12 Day Advent Calendar

Hvor meget? 680 kr (værdi  ca. 1064 kr)
Hvor? Lookfantastic (lige nu får du også en Aveda Purescription Volumising Tonicmed med gratis)
Hvad er der i? Denne 12 dags kalender fra Aveda, er til dig der vil gå ind i det nye år, med velplejede og stylede lokker. Dette er en kalender med hårprodukter i travel og fullsize (og en enkel prøvestørrelse).

Beauty Expert | 12 Days of Christmas 

Hvor meget? 860 kr (værdi  ca. 3.785 kr)
Hvor? Beautyexpert
Hvad er der i? Beauty Expert, har sammensat en 12 dages kalender med 12 produkter, der spænder sig specielt indenfor hudpleje og lidt makeup med mærker som Balance Me, Lipstick Queen,  Nuxe, Molton Brown og Illamasqua.

Niche Beauty | Niche Beauty Advent Calendar 2018

Hvor meget? 1.865 kr (værdi ca. 3.730 kr)
Hvor? Niche Beauty
Hvad er der i? Kan en kalender havde meget moderne skandinavisk udseende? Kan godt være den ikke er det, men fin er den! Denne indeholder 16 fullsize og 8 travel size af makeup, hud- og kropspleje fra mærker som Lipstick Queen, Diptyque, Pixi, Lancer, Aurelia og Quai. Se liste med indholdet på hjemmesiden.

Mugler | Mugler Angel Advent Calendar

Hvor meget? 1029 kr
Hvor? Feelunique
Hvad er der i? Denne 12 dages skuffekalender fra Mugler, er ikke i den billige ende, men er du Mugler fan, er du nød til at se denne. Den indeholder forksellige dufte, både fullsize, miniature, refill taske størrelser og showergel og bodylotion også med Mugler Angel duft. Oversigt over produkterne kan ses på hjemmesiden.

Dr. Barbara Sturm | Advent Calendar

Hvor meget? 3.730 kr (værdi 9.132 kr)
Hvor? Niche-Beauty
Hvad er der i? Jeg kan næsten ikke tro det, men ja, det er en meget dyr kalender – og med meget dyrt indhold. Dr. Barbara Sturm er et meget eksklusiv hudplejemærke, og denne kalender indeholder hudpleje ibåde fullsize og travelsize, med alt hvad du har behov for for en komplet hudplejerutine (og endda lidt til). Det lidt skæge ved denne er, at den indeholder selvfølgelig produkter, som er velegnet til alle hudtyper, men så også nogle antiage (ikke nogen særlig overraskelse), men så også én ansigtscreme til mænd.

Essie | Advent Calendar

Hvor meget? 699 kr (værdi 1699 kr)
Hvor? Nelly og Cocopanda
Hvad er der i? Er du Essiefan? Denne kalender indeholder Essie lækkerier til enhver lejlighed bag de 14 låger. Her finder du 7 fullsize lakker, 10 mini lakker, en mini nail polish remover og 6 Essie-overraskelser (f.eks. buffer og neglefil)

Diptyque | Adventkalendar 2018

Hvor meget? 2.611 kr
Hvor? Niche Beauty (ekstra gave: Diptyque sæt med travelsize hudolejeprodukter)
Hvad er der i? Vil du gøre mig grøn af misundelse? Denne smukke kalender indeholder 25 skuffer. Den indeholder 15 x 35 g lys, 1 x 70 g lys af de ikoniske dufte, 7 x 10 ml eau de toilette og 2 hudplejeprodukter.

Ciaté London | Mini Mani Month 2018

Hvor meget? 447 – 1095 kr (du læste rigtigt med prisen!)
Hvor? Feelunique og Matas
Hvad er der i? Denne kalender har været på markedet i mange år, og den indeholder 20 mini lakker (hvis størrelse, er næsten fullsize ved de fleste andre mærker), 1 kæmpe fullsize neglelak, hvor der blandt dem er 9 nye og eksklusive farver. Lakke lakkerne er fra den nye Geology formular, så du sikker smuk og holdbar neglelak. derudover finder du blandt andet neglepleje og topcoat, også i den nye Geology formular.

Paul & Joe | Advent Calendar Make Up Collection – 12 Days of Christmas

Hvor meget? 473 – 570 kr
Hvor? Beautybay og Feelunique (har lige nu 20 % rabat)
Hvad er der i? Jeg er vild med Paul & Joe og deres kat-tastisk makeup, men jeg advare lige, for der er nogle ting man skal være opmærksom på.. Det er KUN en 12 dages kalender, selvom du kan se på kalenderen tallene 1 – 24. Samtidig har jeg set (kan ikke finde et samlet billede) af der er et par øjenskygge prøver i. Det er en blanding af  makeup, makeupemballage (som man kender fra Paul & Joe) og kun meget lidt hudpleje.

Lottie London | 12 Days of Slay Beauty Calendar 

Hvor meget? 149 – 158 kr
Hvor? Lookfantastic og Asos
Hvad er der i? Bristiske Lottie London har denne klassiske lille lågekalender med makeup. Den indeholder 11 travelsize og 1 fullsize fordelt på: 2 øjenskygger, 2 metallic foil øjenskygger, 3 highlightere, 3 matte metallic liquid lipstick, 1 duo-chrome lipstick og 1 transforming liquid lipstick (fullsize).

House of Stars | Jefree Star Cosmetics (2 julekalender og 1 advent kalender)

Hvor meget?

Jefree Star Cosmetics & Co Julekalender 2018 – 1.799 kr (værdi 2.810 kr)
Jefree Star Cosmetics Julekalender 2018 – 2.995 kr
Jefree Star Cosmetics Adventskalender 2018 – 599 kr

Hvor? House Of Stars
Hvad er der i? House Of Stars har lavet 3 julekalendere for Jefree Star’ fans. Den første julekalender indeholder makeup fra Jefree Star, samt produkter fra Jeffree Star approved brands (Anastasia Beverly Hills , Glamglow, Ofra Cosmetics, Makeup Revolution og Morphe), og indheolder 14 fullsize produkter. Den rene Jefree Star kalender, er for ægte rendyrkede Jefree Star fans, og indeholder et hard-to-get produkt (uh!), og sidst men ikke mindst en adventskalender med 4 full size Jefree Star produkter (i klassiske farver).

Goodiebox | Adventskalender

Hvor meget? 229 kr (værdi 493 kr)
Hvor? Goodiebox
Hvad er der i? Der var egentligt to, men den anden er allerede udsolgt. Denne adventskalender indeholder 4 låger med produkter fra Niré, Gosh, Xellence og Revlon.

NiceHair | Pakkekalender 2018

Hvor meget? 899 kr (værdi 2360 kr)
Hvor? Nicehair
Hvad er der i? 24 pakker fra mærker som Demalogica, Clinique og Moroccanoil og en blandt af hår- og hudpleje, accessories og velvære til krop og sjæl, hvilket tyder på det ikke kun skønhedsprodukter, men også måske noget spiseligt. Af kalenderens indhold er 14 af produkterne fullsize.

Doozy | Julekalender 2018

Hvor meget? 899 kr (værdi 2500 kr)
Hvor? Doozy
Hvad er der i? Doozy, som også er et brand med månedlige overraskelsesbokse, har smækket en kalender sammen med en blanding 24 luksuriøse fullsize og mini skønhedsprodukter.

Raunsborg| Adventskalender (3 forskellige)

Hvor meget?

Favorit adventskalender 299 kr (værdi 702 kr)
Luksus Adventskalender 499 kr (værdi 916 kr)
Man Adventskalender 399 kr (værdi 736 kr)

Hvor? Raunsborg
Hvad er der i? Adventskalenderne kommer i grønne stofposer og består af kundefavoritter.
– Favorit indeholder: Face Wash Nordic (100 ml), Hand Cream Nordic (100 ml), Body Lotion Nordic (200 ml) og Day Cream Nordic (50 ml)
– Luksus indeholder: Skin Tonic Nordic (200 ml), Face Wash Nordic (100 ml), Face Serum Nordic (30 ml) og Day Cream Nordic (50 ml)
– Man indeholder: Face Wash MAN (100 ml), Viking Repair (200 ml), Body Shower MAN (200 ml) og Face Gel MAN (80 ml)

 

*BLIVER OPDATERET LØBENDE*

6 kommentarer

 • Julie

  Din kode til Look Fantastic Advents kalender gælder ikke længere :'(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søren Pihl

  Hej, søger den pakkekaldender der vil skabe mest glæde til en pige på 13, 15 og 20 år, men ved ikke lige hvilke mærker der trender lige nu? nogle forslag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Hej Søren
   Der er rigtig mange gode bud, men afhænger meget af pengepung og personlige præferencer.
   Men nogle af dem der er rigtig populære, er Lookfantastic, Sephoras Christmas To Go, NYX, House Of Stars og The Body Shop. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira

  Hvad for en synes du er den bedste? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Puh, svært spørgsmål, da bedste jo både kan være bedst ift. pris, lukseriøsitet, variation af produkter og hvad jeg lige går og mangler.

   Jeg er selv nysgerrig på House Of Stars, men ved intet om indhold i år eller forrige år, hvor de startede.
   Jeg er ret glad for jeg har The Body Shop (den grønne), da jeg synes indholdet er rigtig godt i år.
   NYX er god, men hvis man har mange NYX produkter i forvejen, vil der komme gengangere.
   Lookfantastic synes jeg også er ret fed, og har været rigtig glad for den tidligere år (se evt. gamle indlæg for indholdet)
   Hvis jeg ikke havde et stramt budget lige pt., havde jeg købt den store fra Sephora, jeg synes at der er virkelig mange rigtig gode produkter imellem.
   Og øverst på min drømmeønskeliste ville ligge Diptyque, men synes den er meget dyr.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Opbrugte produkter september ’18