Flere nudes - når strømpebukser aldrig bliver det samme igen!

Find den The Body Shop Bodybutter der passer din hud

{ indlægget indeholder reklamelinks }

The Body Shops Body Butter har sidste år kunne fejre sin 25 års jubilæum. Det er ekstremt fedt at de stadig er et kultprodukt efter så mange år, i en milliard beautyindustri hvor der hele tiden kommer ny forskning og dertil nye produkter.  Det betyder dog heller ikke, at bodybutteren ikke har fulgt med, og med tiden er der kommer flere varianter til. Derfor kan det være svært at vælge ens favorit, blandt de 12 faste varianter af body butteren.

Du kan gå efter en af de lækre dufte (jeg er ret besat af duften af pink grapefruit og mango), konsistensen eller en body butter nøje afstemt efter din huds behov. På billedet, kan du se en ret god oversigt over The Body Shops body buttere, der er faste i deres sortiment, og hvilken hud de egner sig specielt til. Min hud på benene har tildens til at blive meget tør, så her sværger jeg til shea butteren, som er en er en rigtig fed bodybutter, men som ikke rigtigt dufter af noget.

The Body Shop body butterne er fuld af naturlige ingredienser. Den første body butter variant, den ikonsike mango, indeholder for eksempel olie fra hele 20 mangefrø per krukke. Jeg elsker den slags informationer, hvor jeg føler jeg ligesom får noget for pengene. Derudover er ingredienserne indkøbt under et stort Community Trade program.

Når det til gengæld skal gå stærkt, eller jeg ikke har behov for så meget næring, tyer jeg i stedet til the Body Shops Body Yoghurt jeg har skrevet om tidligere, hvis lette konsistens er noget af det mest lækre jeg har oplevet indenfor kropsprodukter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Flere nudes - når strømpebukser aldrig bliver det samme igen!