Mine favoritvipper blandt Depends nye vipper

Benefit The Complexionista – nu til 60 kr?!

{ indlægget indeholder reklamelinks }

Benefits små og store paletter plejer at have en ekstrem god værdi for pengene og gerne op til det tredobbelte af hvad du betaler for. Benefit The Complexionista købte jeg tidligere på året, da Sephora åbnede en butik i Århus. Jeg købte den for at prøve deres nye highlighter, Dandelion Twinkle, og for at have et lille travelsæt, der er nemt at have med i tasken. Og nu så jeg tilfældigt, at du kan købe den på Sephoras hjemmeside til bare 60 kr!!? Anslået værdi er 360 kr.

Jeg kan anbefale dette sæt, til dig der ofte er på farten og skal have det småt og nemt, eller dig der ikke har prøvet Benefit endnu, for der er flere af Benefits kongeprodukter imellem – og det her er en åndsvag god deal.

Benefit The Complexionista indeholder 6 travelsize produkter – to concealere, to matte bronzere og en creme og pudder highlighter. Sådan lidt all around, hvor næsten det eneste jeg mangler ved siden af, er en blush.

Boi-ing concealer  No. 1 – 1,2 ml
Boi-ing concealer  No. 2 – 1,2 ml
Hoola Lite bronzer – 2,8 g
Hoola bronzer – 2,8 g
Watt’s Up! highlighter – 2,5 g
Dandelion Twinkle highlighter – 0,85 g

Jeg har Boing 1, begge Hoola bronzers og Watt’s Up! highlighteren i forvejen, det er umiddelbart ud til (jeg ved virkelig ikke om det er mig der er skør), at Hoola er en lille bitte smule mere varm i farven i fullsize, men det er kun noget jeg bemærkede da jeg swatchede dem ved siden af hinanden.

Boing no. 1 og no 2 bruger jeg både hver for sig og blandet, så de passer til ethvert problem i ansigtet. De er cremede og meget dækkende og så nemme at arbejde med. Efter jeg har fået den her palette, har jeg igen fået øjene op for min fullsize Boing concealer.

Hoola og Hoola Lite skal prøves, hvis du bare er en smule interesseret i makeup. De er de lækreste bronzere de blender godt i en powder to crame formular. Brug en bronzer alene, brug dem begge forskellige steder i ansigtet eller bland dem for at få en 3. tone. Jeg er meget lys i huden normalt, så i vinterhalvåret nøjes jeg med Hoola lite til hverdagsbrug og Hoola når der lige skal lidt kraftigere makeup. Men om foråret og sommeren bruger jeg dem begge, enten hver for sig eller blandet sammen. Bronzer er nok den eneste produktkategori indenfor makeup, hvor jeg ikke mere er eksperimenterende – for mig findes der nu kun Hoola, det er Hoola eller intet.

I forhold til highlighteren bruger jeg dem sammen. Jeg har aldrig været helt tilfreds med Watt’s Up!, men jeg har aldrig været særlig tilfreds med creme highlightere… MEN cremehighlightere fungere som en god base for en puderhighlighter, der får farven til at poppe mere frem. Men jeg må ærlig sige, at jeg ikke tror jeg behøver Dandelin Twinkle i fullsize, men den er en god to-go på farten!

Jeg har været ekstrem glad for sættet, da den er så nem at have med. Emballagen er af pap (som gør den let) og bliver lukket med magnet, så den ikke pludselig åbner sig nede i tasken. På indersiden er der også et forholdsvis stort indbygget spejl.

Som sagt har jeg lige set den i Sephora til kun 60 kr (vanvittigt), og ellers har jeg set den på Luxplus 189 kr

Mærke: Benefit
Produkt: The Complexionista palette
Produkttype: Palette: Concealer, bronzer, highlighter
Pris: normalt omkring 230 kr (værdi 360 kr) – nu fra 60 kr!
Forhandles: Sephora og Luxplus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Mine favoritvipper blandt Depends nye vipper