LF BEAUTYBOX AUGUST ’18 | Feel, Be, Look Fantastic

To Sera fra Ling, asiatiske beauty principper til forebyggelse af hudproblemer

Sponsoreret | Lavet i samarbejde med Spashop.

Ling, er et hudplejemærke af Ling Chang, som i 1985 udviklede Ling New York, som ikke måtte indeholde mineralske olier, lanolin, parfume eller andre ingredienser der er kendt for at kunne irritere huden. Dette var ret revolutionerende på dette tidspunkt, hvor der ikke var den store opmærksomhed på mulige allergifremkaldende ingredienser. I steder er Ling baseret på asiatiske beauty principper, med peeling og hydrering huden for at forebygge mulige hudproblemer, igennem Lings 5 trins system.

Jeg har testet 2 serums, som begge har det til fælles, at de deres ingrediens er kort, hvilket jeg normalt godt kan lide. Den ene er er Ling Oxygen Plasma Potion, som er god til dem der har tilbøjelighed til urenheder, eller har kedelig og glansløs hud. Den anden er LING SkinCare Moisture plenish som er fantastisk til tør, dehydreret og sensitiv hud. Jeg har brugt dem lidt hver for sig, og i en kombination i to måneders tid og de fungere godt både hver for sig, men også sammen hvis man er opmærksom på rækkefølgen. Jeg oplevede, at Moisture Plenish trak bedst ind i huden hvis jeg benyttede den før Oxygen Plasma Potion.

Ling Oxygen Plasma Potion

Oxygen Plasma Pootion, er en lidt all-around  serum, som de fleste kan bruge, da den både har forebyggende anti-age effekt, da den booster kollagen produktionen i huden, men også hjælper på uren og trist hud, ved både at lindre irritation og infektion.

Den her hjalp mig meget, efter jeg fik en ret slem irritationsudbrud i ansigtet efter brug af solcreme (som var grimt, og gjorde ondt), som hurtigt blev meget bedre efter jeg prøvede Ling Oxygen Plasma Potion på. Jeg var ellers ret skeptisk med dette serum, men efter at have prøvet den på det irritationsudbrud, der gjorde min hud rød og med slemme store og ømme urenheder, så jeg den lidt som en lifesaver.

Serumen indeholder kun 6 (!) ingredienser: Aqua (Water), Perfluorodecalin, Polyperfluoromethylisopropyl Ether, Isoceteth-20, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin. Hvor den aktive ingrediens er Oxygen Plasma (perfluorodecalin), som giver ilt og god til heeling af huden og øgede styrke af hudens egen barriere, og som forklarer hvordan det hjalp på min irritation. Oxygen Plasma er også tidligere blevet brugt i militæret til behandling af brandskader. Der er forskning (lavet på dyr), der viser at oxidering af huden hjalp på rynker skabt af UV, men har ikke kunne finde dokumentation for dette ved mennesker. De andre ingredienser har mest betydning for konsistens og konservering.

Selve produktet er mælkehvidgrynet og ret flydende i konsistensen. Den bliver en smule klisteret, men tørre hurtigt ind og efterlader en glat overflade, som blandt andet skyldes Polyperfluoromethylisopropyl Ether.

Alt i alt synes jeg om produktet, men synes omvendt det er dyre produkter taget i betragtning af ingredienserne. Jeg ville gerne, at der var mere videnskabelig dokumentation på feltet om Perfluorodecalin virkning på (menneske)hud. Specielt når ingrediensen ikke er mere udbredt.

LING SkinCare Moisture plenish

Som tidligere skrevet er denne serum rigtig god til tør, dehydreret og sart hud. Hvor mange har ikke brug for et ekstra fugtboost? Denne her er lidt af en fugtbombe, og jeg er blevet ret stor fan!

LING SkinCare Moisture plenish indeholder lidt flere ingredienser end den forrige: Aqua (Water), Hyaluronic Acid, Bambusa Vulgaris (Bamboo) Leaf/Stem Extract, Nelumbo Nucifera (Lotus) Flower Extract, Nymphaea Alba (White Lily) Flower Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Hyaluronic acid, eller hyaluronsyre, er et stof der allerede findes i huden (læderhuden består af ca. 0,2 % af hyaluronsyre), men som daler med alderen. Det er med til at holde huden fugtet og plumpet, men når niveauet falder med alderen, bliver huden mere tør og mister sin fasthed, hvilket resultere i fine linjer.   Ved at tilfører hyaluronsyre hjælper den med at holde på fugt og forbedre elasticiteten i huden. Derudover indeholder den mange forskellige blomster og plante ekstrakter som ofte indeholder forskellige antioxidanter og som er beroligende på huden, og er par konserverende ingredienser som er ens med den forrige serum. Alt i alt en meget hydrende og beroligende serum som beskytter og forstærker huden.

Konsistensen er gennemsigtig klar gele, som er utroligt lækker og kølende. Af de to sera, er dette her min helt klare favorit, da den er skøn og opfriskende både om morgenen når du lige skal vågne lidt op eller om aftenen efter en god varm dag. Der skal ikke bruges særlig meget, da den ellers kan nærmest give en lille hinde på huden, men det har ikke noget betydning for vurdering af produktet, da det netop bare betyder den er mere drøj.

Mærke: Ling Skin Care
Produkt: Oxygen Plasma Potion og Moisture plenish
Produkttype: serum
Størrelse: 30 ml
Pris: 530 – 629 kr
ForhandlesSpashop 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

LF BEAUTYBOX AUGUST ’18 | Feel, Be, Look Fantastic