Happiness duftlys fra Mirins

Seneste opbrugte produkter | hår, hot or not

{ indlægget indeholder reklamelinks }

På det sidste har jeg arbejdet hårdt på at opbruge en række produkter, inden jeg starter at ryde op med konmari på mine skønhedsprodukter. Det gør at jeg har nok til to indlæg, hvor denne indeholder de sidste opbrugte hårprodukterne.

TONI&GUY Sea Salt Texturising Spray | Det her er en B-E-D-S-T-E saltvands spray jeg nogensinde har brugt. På et tidspunkt var den helt umulig at få fat i, og brugte over 1200 kr på forskellige salt vandssprays over 2 måneder, for at finde en passende afløser… Kunne jeg ikke, men Toni& Guy Sea Salt Texturising Spray vendte tilbage og endda BILLIGERE, hvad er der ikke at elske? Jeg endte med at købe alle de havde i Matas, da jeg opdagede det, da jeg var bange for de forsvant igen. Selvom det er ved at være noget tid siden, løber jeg ikke tør lige foreløbigt (jeg købte mange). Leder du efter en saltvandsspray, skal den her helt sikkert på din must-try liste.

Mærke: Toni&Guy
Produkttype: Saltvandsspray
Størrelse: 200 ml
Pris: 54 kr
ForhandlesMatas
Vil købe igen: Ja

KÉRASTASE Discipline Bain Fluidealiste Sulfur Free shampoo og Fondant Fluidealiste Conditioner | Sulfatfri shampoo og conditioner. Denne her sulfatfrie shampoo og balsam har fået så mange gode anmeldelser, så havde nok ekstremt høje forventninger om at få prinsessehår. Jeg synes også den var rigtig god i starten og mit hår så fantastisk ud (dog ikke prinsessehår), men synes så at mit hår virkede mere fedtet med tiden. Det kan også skyldes andre faktorer, som at det har været ekstremt varmt, og jeg derfor har svedt mere. Jeg tænker at jeg gerne vil prøve den igen senere og give dem en chance til, men det bliver ikke før at vejret bliver mildere.

Mærke: Kérastase
Produkttype: Shampoo og conditioner
Størrelse: 250 og 200 ml
Pris: samlet på tilbud til 218,85 kr (normalpris 338 kr)
ForhandlesLookfantastic
Vil købe igen: Måske

YVES ROCHER Nutri Repair Mask | Jeg skrev for nyligt om denne hårmaske, som er en af mine absolutte yndlings. Den indeholder så mange lækre olier og ingen silikoner til en meget formidabel pris. Den er en sikker vinder hver gang, og gør virkelig meget godt til tørre spidser eller farvet hår. Her over sommeren, har den også været god pleje mod solens blegende, men også udtørrende stråler. Den kan bruges i hele håret – også hovedbund uden at fucke hovedbunden op, men bare lækker-lækker hår.

Mærke: Yves Rocher
Produkttype: Hårmaske
Størrelse: 150 ml
Pris: Vejl. Pris 139 kr (tilbud lige nu til 69 kr)
ForhandlesYves Rocher
Vil købe igen: Ja

3 kommentarer

 • Jeg synes helt klart du skal prøve shampoo og balsam igen når vejret skifter. Jeg bruger selv denne serie fra kerastase og jeg elsker dem, de har virkelig gjord godt for mit tørre, kruset hår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Jeg er også 99 % sikker på at jeg skal prøve igen så snart vi får lidt mere “normalt” dansk vejr igen. Kan næsten ikke passe jeg skulle fedtet og underligt hår af den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har godt set på Instagram at du anbefalede hårmasken fra Yves Rocher. Det at den er silikonefri tiltaler mig meget, da jeg prøver så vidt muligt at vaske mit hår efter curly girl metoden (hvilket meget kort fortalt er uden silikone og uden de aller mest udtørrende sulfater).

  Og nu hvor du skriver om den igen og at den til og med er på tilbud, så burde jeg jo købe den 😉

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Happiness duftlys fra Mirins