To Sera fra Ling, asiatiske beauty principper til forebyggelse af hudproblemer

Flere nudes – når strømpebukser aldrig bliver det samme igen!

{ indlægget indeholder reklamelinks }
Reklamelinks er markeret med *

Jeg er nødt til at komme med en lille produktupdate, da jeg allerede er så imponeret over de sømfrie strømpebukserne fra Heist – de har ændret strømpebuks gamet for mig, læs mit tidligere indlæg om dem her. Hvis du har været i gang med at gøre dig klar til en aften ude sammen med mig, har du helst ikkert hørt min egen lille tage om Heist, og jeg ved mange af mine veninder nu også har prøvet dem dem. Så det her er ren fandom, om noget jeg aldrig troede jeg kunne blive fan af.

Heist har gjort at jeg aldrig vil se på strømpebukser, på samme måde igen. De er så behagelige, flotte og ingen grimme eller akavede syninger, eller rullende bånd. De får i stedet din røv til at se ret sexet ud i strømpebukser. 😉 Derfor blev jeg glad da jeg læste deres seneste nyhedsbrev.

Heist er netop kommet ud med 5 nye farver nudes, til deres i forvejen to, så det er nemmere at finde én der matcher ens hudtone. De 5 nye farver er blevet til efter at kvinder fra hele verdens sendte billeder af deres nøgne ben, der skabte den nye farvepalette, der reflektere bredt.

Jeg selv har indtil videre købt alle mine Heist i sort, da jeg ikke fandt den tidligere ”lyse” nude passende. Nu er jeg lidt spændt at prøve de nye her, selvom vi snart går koldere tid i møde. De nye nudes er 18 denier, hvor Heist derudover har strømpebukser i 30, 50 og 80 (i farverne sort og fig), og så fås de med bredt eller tyndt bånd. Produktbillederne er af modellen med det brede bånd.

Lige nu har de UK størrelserne 4-14, men i løbet af efteråret opgradere de med størrelserne 16-24, så der er endnu flere ladies, der kan opleve at strømpebukser ALDRIG bliver det samme igen. Læs mere og køb dine nye Heist her*.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

To Sera fra Ling, asiatiske beauty principper til forebyggelse af hudproblemer