LF Beautybox juli '18 | Golden Goddess

Undgå klisteret solcreme på kroppen

{ indlægget indeholder reklamelinks }

Undgå fedtet og klisteret solcreme

Solcreme er en af sommerens nødvendige onder hvis man vil undgå solskoldninger, pigmentforandringer, rynker eller dét der er værre. De fleste forbinder solcreme med fedtet og klisteret fornemmelse, og samtidig kan det være en dyr fornøjelse, hvis man skal bruge en hel håndfuld solcreme til kroppen. Derfor vælger jeg den billige solcreme til kroppen (nogle solcremer er over 10 gange så dyre at indsmøre sig i, til sammenligning med billige solcremer). Men det er også mere reglen end undtagelsen at billige solcremer skal være fedtede og klisterede.

Det er dog nemt at undgå! Efter at have smurt mig ind i solcreme og lige ladet den tørre et par minutter tager jeg noget ganske almindelige baby pudder  og børster det på kroppen med en stor pudderbørste. Pudderet absobere noget af den overskydende olie fra solcrmeen, som føles fedtet på huden. Hvis jeg synes min solcreme i ansigtet er for fedtet, nøjes jeg ofte bare med noget blotting paper, som jeg alligevel altid har i min taske om sommeren.

Yderligere tip: Babypudder er derudover et must at have med på stranden, til at fjerne sand fra krop og fødder. Drys bare babypudder på kroppen og børst nemt sandet af kroppen.

LÆS OGSÅ:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

LF Beautybox juli '18 | Golden Goddess