eBay tips #120 strå og hør tasker

LF Beautybox juli ’18 | Golden Goddess

Snart halvvejs igennem sommeren! Det er lidt trist, men sikke en sommer! Hvor har der været FANTASTISK vejr! Juli måneds LFBeautybox kommer i en flot og neutral guldlåg, som kan stråle om kap med solen og matcher boksens tema Golden Goddess.

Når jeg nu er ved solen, så se lige denne detalje i låget på boksen:

Indholdet i månedens LF beautybox:

KÉRASTASE | Reflection Bain Chroma Riche Shampoo* (80 ml)
FILORGA | UV Bronze After Sun Gel* (50 ml)
FIRST AID BEAUTY | Face Cleanser* (28,3 g)
LANCER | Omega Hydrating Oil (5 ml)
SVR LABORATOIRES | Sebiaclear Gel Moussant Cleanser* (10 ml)
DOUCCE | Freematic Highlighter Mono ”Sparked Ray” *full-size*

Som jeg nævnte inde på instagram så synes jeg godt at LF Beautyboxene kan være lidt kedelige… På den måde jeg ikke får sådan en WOW-følelse når jeg åbner, MEN jeg synes stadig altid boksen indeholder lækre produkter og luksus mærker. Det er sådan jeg har det lidt med denne boks. Da jeg lige havde hentet pakken, stod jeg udenfor butikken og åbnede den, kiggede hurtigt og så ”hmmm” og lukkede den igen.

Det er først når jeg sætter mig rigtigt ned at jeg ser på den, at jeg lægger mærke til hvor lækre produkter det er, og Doucce highlighteren overrasker mig ret meget. Den er virkelig fin med en smule lyserød og guld refleksion… Havde ærligt talt ikke særlig høje forhåbninger om den… Den slår selvfølgelig ikke Becca (læs også min anmeldelse af Beccas smukke Ocean Jewels Highlighter Palette). Derefter er der en meget dyr olie fra Lancer som jeg ikke rigtigt ved med… Når man er nød til at brande sit brand med en læge tænker jeg det er lidt en falidterklæring (efter at have læst Brandwashed, hvordan lægeanbefalinger og anprisninger virkeligt fungere), men olien er sikkert helt fin, så… Og nu til det kedelige… Hele 2 renseprodukter! Både fra First Aid Beauty og SVR Laboratoires har hver sit renseprodukt med… Begge er vandbaserede, hvor FAB har en flot (ja du læste rigtigt) perlemorscreme er SVR en gennemsigtig og velduftende gel.

Sidst er der en shampoo fra Kérastase der er farve- og UV-beskyttende som er meget passende lige nu. Solen kan være rigtig hård for håret, og et ubeskyttet hår kan tage lige så meget skade som hvis du bruger varmestylingsredskaber uden beskyttelse. Så flere UV-produkter til håret, tak! Når vi er ved solen, er sidste produkt i rækken en gel-to-oil aftersun som beroligede huden og forlænger hudens farve efter solbadning. Den

Igen, ikke særlig spændende produkter… Men Lækre!

Kunne du tænke dig et månedligt abonnement med en overraskelsesboks hver måned
med forskellige produkter fra £13.00 (ca. 110 kr) inkl. porto,
kan du tilmelde dig her*

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay tips #120 strå og hør tasker