Undgå klisteret solcreme på kroppen

En af de bedste hårkure er sat ned med 50 % | Yves Rocher Nutri Repair Mask

{ indlægget indeholder reklamelinks }
Reklamelinks er markeret med *

Jeg elsker en god hårkur, om det så er en hjemmelavet kokosolie hårkur, en proteinhårkur eller en ”hverdags”hårkur. Der er dog kæmpe forskel på hårkure, og jeg har for nyligt taget hul på en ny Nutri-Repair Mask fra Yves Rocher, som er en af mine yndlings. Og så kan du lige nu spare 50 % på hårkuren*. ved Yves Rocher udsalget (og du kan som ekstra gave få en toilettaske med trazelsize produkter – flere af dem er nogle af mine Yves Rocher favoritter).

Hårkuren er rigtig fed hvid cremet maske, som samtidig en af de mest drøje hårkure jeg har prøvet. Den smelter nærmest ind i håret, så man kommer langt med meget lidt (jeg tror jeg bruger mere conditioner end hårkur med denne her).

Et hurtigt kig på ingredienslisten afslører en masse alcohol’er, MEN de er alle sammen fedtalkoholler som virker blødgørende på håret. Til gengæld indeholder den ikke nogen silikoner, så der er ingen risiko for at den tynger håret ned, men i stedet anvendes den organiske Ethylhexyl palmitate, der minder meget om siliconefølesen. Det betyder også at hårkuren kan bruges i hele håret. Derudover er Jojobaolie og sheasmør nogle af de ingredienser der er værd at nævne. Jojobaolie er en fantastisk olie der minder om hudens egen sebum og derfor god til tør og irriteret hårbund. Shea er blødgørende og nærendende, men samtidig hverken fedtet eller tyngende.


Læs også | 8 Yves Rocher favoritter

Du får rigtig meget lækkerhed for pengene! Mit hår er lækkert og blødt efter at have brugt denne hårkur, nemt at rede ud og undgår at blive kruset (hvilket er et meget vigtigt punkt for mig).

Mærke: Yves Rocher
Produkt: Nutri Repair Mask
Produkttype: Hårkur
Størrelse: 150 ml
Pris: vejl. Pris 139 kr (tilbud lige nu til 69 kr!)
Forhandles: Yves Rocher*

Ingredienser: Aqua, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Ethylhexyl Palmitate, Behenyl Alcohol, Behentrimonium, Chloride, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Isopropyl Alcohol, Parfum/Fragrance, Sodium Benzoate, Panthenol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Phospholipids, Citric Acid, Glycine Soja (Soybean) Oil, Tocopheryl Acetate, Glycolipids, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Tocopherol

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Undgå klisteret solcreme på kroppen