En af de bedste hårkure er sat ned med 50 % | Yves Rocher Nutri Repair Mask

Bedste tip til bare lår der gnider mod hinanden i varmen

{ indlægget indeholder reklamelinks }
Reklamelinks er markeret med *

Har du oplevet at dine lår gnider sig mod hinanden, når det er varmt og du lufter dine sommerkjoler? Måske irritere det kun lidt, måske gør det ondt, eller måske er du en af de uheldige der udvikler røde slidsår. Det er en friktion af huden der sker, når huden bliver varm og våd pga. sved og varmen. Dette ubehag kan stoppes på mange, mere eller mindre effektive måder.

De mest kendte er nok at bruge små shorts – men helt ærligt, hvem holder det ud i den her varme? Og kan de ses det mindste, kan de ødelægge de fleste outfits (bandelettes er måske en mulighed, hvis man er til dét look og villig til at bestale prisen). Babypudder er virkelig god til at holde huden tør, så friktionen mellem lårene ikke irriterer, men babypudder skal gerne påføres et par gange i løbet af dagen, for at opretholde sin effekt.

Læs også | Undgå klisteret solcreme på kroppen

Det bedste jeg har oplevet, er noget du sikkert allerede har i hjemmet og derfor lige til at prøve selv. Du kan smører antiperspirant på inderlårene! Du slipper for varmen fra shorts, og så holder det hele dagen. Jeg smøre det bare direkte på indersiden af lårene om morgenen, og behøver ikke tænkte på det mere, resten af dagen. Når det er ekstra varmt, bruger jeg det også under brysterne eller i hårgrænsen for at tage det væreste sved.

Du kan vælge den antiperspirant du sikkert allerede har stået derhjemme og opleve hvor fantastisk det er. Jeg har sidenhen købt en stick antiperpirant fra Arm & Hammer*, da jeg synes stick-formlen var mere praktisk og drøj i brug til formålet, end den creme deo jeg ellers bruger.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

En af de bedste hårkure er sat ned med 50 % | Yves Rocher Nutri Repair Mask