Dansk håndlavet hårolie fra Mirins + konkurrence

Bedste delbare ting på internettet uge 30

Bedste delbare ting på internettet fra den forgående ugeuge. Nogle ting du kommer forbi på internettet er bare så delbart, men lige voldsomt nok at lave indlæg om det enkelte. Her er det lidt til den nørdede side, med serier, Harry Potter, Disney og så selvfølgelig lidt hudpleje.

Snegleslim…

Hvis du måske har læst om min anmeldelse af creme med snegleslim, er det lidt spændende at se denne film hvordan snegleslim bliver lavet i dag (uden at slå dem ihjel). Jeg mindes i øvrigt, at der var flere undesægelser og patenter på hvordan man udvander snegleslim, end hvordan det virkede på huden.

6. sæson af Orange Is the New Black

6. Sæson har ramt Netflix! Behøver jeg at sige mere? Selvom jeg indrømmer at jeg var lidt skuffet over sidste sæson, hvor jeg synes det virkede mere og mere som om man pressede citronen for den gode historie til kultserien, kan jeg ikke lade være med at følge kvinderne i Litchfield fængslet. Imellem sæson 5 og 6 har jeg også fået læst bogen, som hele serien er inspireret af, og selvom den (selvfølgelig) ikke er lige så dramatisk som serien, og selvom den er mere virkelighedsnær, er den desværre heller ikke særlig velskrevet, og hurtig bliver for langtrukken hvor der ikke sker rigtig noget… Men det skildre måske fængselslivet meget godt? Jeg skal også sige at jeg endnu ikke har fået set noget, da jeg har været til familie tam-tam, da min søster er hjemme i Danmark. Det er svært at holde fokus.

The Fantastic Masculinity of Newt Scamander

Jeg elsker Harry Potter universet, og selvom det lyder som en nørdet kliché, har den haft stor betydning for mit liv. Den lærte mig at læse, som svært ordblind, da min nysgerrighed besejrede mine forhindringer. Jeg har virkelig ventet på at se traileren til Fantastic Beasts 2. Dertil har jeg set (igen igen igen) denne fantastiske lille gennemgang af Newt Scamander som en pioner indenfor ny en form for maskulin helt i filmindustirien. Jeg er desværre også urolig for, at af samme grund at Newt bliver skrevet ud i den kommende 2’er eller 3’er (og så erEddie Redmayne en steg 😉)

Disneyland udfaser en masse engangsplastik – heriblandt sugerør

Jeg elsker Disneyland, og efter Starbucks har kommet frem med deres udfasning af sugerør, har The Walt Disney Company offentliggjort deres mål om reduserere forbruget af engangsplastik i deres parker. Det indebærer både 175 millioner sugerør og 13 millioner rørepinde. Derudover en masse planer for reducering af plastik på værelser og som plastikposer og forsætte med at recycle det engangsplastisk de (endnu) ikke kan ombytte til mere miljørigtige alternativer. Jeg synes det er stort at en forlystelsespark sætter fokus på en grønnere fremtid, selvom det virker som en lille indsats (Disney parkerne gør i forvejen meget for at være miljørigtige). Det mest pinlige er dog, hvordan voksne (amerikanere) reagere på nyheden, med kommentarer som Disneyland fjerner alt det sjove eller at de bare bringer deres eget sugerør. Har I ikke lært at drikke af en kop? Det forlyder at der kommer andre alternativer hvis man ønsker sugerør og har hørt lidt om muligheder som papir eller pasta sugerør (og ja, der har endda været voksne der har klaget over, hvad så med dem der ikke kan tåle gluten?!).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Dansk håndlavet hårolie fra Mirins + konkurrence