TIA’M My Signature C Source (tidligere O.S.T C20)

Guide: Beauty shopping i Flensborg

Jeg er regelmæssigt på shoppeture til Flensborg. Der er blevet en meget klassisk far og døtre ting, og vi er afsted ca. hver anden eller tredje måned. Derfor kender jeg efterhånden nogle af de gode beauty shopping steder, der er et besøg værd. Jeg forholder mig mest til Gågaden og Citti Park, som er de steder jeg normalt er. Sidst vil jeg også nævne spisesteder og andre ikke beauty relaterede butikker som er værd at besøge.

Denne guide vil blive opdateret løbende, når der er relevante tilføjelser.
Har du nogle tips til Flensborg, så fortæl endelig om dem i en kommentar.

Generelt gælder det, at priserne er en smule billigere end i DK, men forskellige drugstore mærker kan du få betydelige besparelser på, både i makeup, hud- og hårpleje, og typisk noget jeg indkøber i Flensburg hvis jeg kan komme til det.

Du kan hente et kort over shoppesteder HER, som du kan gemme på din Google Maps.

YVES ROCHER

Jeg elsker Yves Rocher og skal hvert år havde deres julekalender. Inde i Flensburg Galerie har de en butik, hvor du her mulighed for at købe de fleste af deres produkter fra hjemmesiden. Hvis du går efter udsalgsvare (der er udsalg pt), så kig dog på hjemmesiden hvor udsalget er større. Jeg har dog ikke oplevet en ansat der er god til engelsk endnu, og har umiddelbart ikke (skal ikke kunne sige om det skyldes manglende tyskkundskaber), blevet tilbudt en pose til mit indkøbte, så hav gerne et shoppingnet med hjemmefra.
Gågaden: Galerie, Holm 57 -61, 24937 Flensburg, Tyskland

ROSSMANN

Rossmann har mange forskellige ting til hjemmet, og ikke kun beauty. Jeg køber ofte makeup og drugstore hårpleje her. Deres makeupmærker spænder fra drugstore brands til en række af deres egne. Nogle af mærkerne er blandt anden Revlon, Manhattan, L’Oréal, Maybelline, Essence, Astor, Rival De Loop, Essie, BH Cosmetics, Alterra med flere. Rossmann og DM er et must visit, hvis du kommer til Flensburg for at handle kosmetik.
Gågaden: Holm 8, 24937 Flensburg
Gågaden: Holm 41, 24937 Flensburg (foretrækker jeg)
De ligger flere steder i og omkring Flensburg, her er kun udvalgt de to i gågaden.

KARSTADT

Karstadt er et tysk stormagasin, der findes i flere byer. Den i Flensburg er ikke i den bedste ende af Karstadt kæden, men slå alligevel vejen forbi. De har flere stande med f.eks. Benefit, Rituals, Dr. Hauschka, ArtDeco, Chanel, Clinique, Lancôme, Dior, Shiseido, Biotherm med flere. Her er det mere high street og high end brands. Stedet har også en stand med Swarovski og lige begyndt at føre Olivia Burton (smykker og ure) som jeg er glad for.
Gågaden: Holm 7, 24937 Flensburg

DM

Minder meget om Rossmann, og forhandler mange af de samme mærker og varekategorier. Priserne er begge steder billige, men de kan variere en smule mellem de to butikker (jeg har ikke et indtryk af, at den ene butik er billigere end den anden. Her finder du blandt andet NYX, L’Oréal, Max Factor, Sally Hansen, Meybelline, Essence, Real Techniques, Catrice, Adell, Duo, Manhattan, Laera, og en række af deres egne mærker som Alverde, Ebelin, Trend It Up. Jeg køber ofte en del drugstore hårpleje her fra forskellige mærker.
Gågaden: Holm 2-8, 24937 Flensburg (foretrækker jeg i gågaden)
Gågaden: Angelburger Str. 8, 24937 Flensburg
Citti Park: Langberger Weg 4, 24941 Flensburg (foretrækker jeg af de tre)

DOUGLAS

Douglas forhandler mange forskellige high-end mærker, som kan variere fra butik til butik, derfor er det værd at besøge begge i Flensburg, hvis du også besøger Citti Park (det bør du!). Mærkerne strækker sig fra blandt andet Zoeva, Chanel, Laura Mercier, Cholè, Guerlain, Lancôme, Joop, Smashbox, YSL, med flere. De har ofte nogle gode tilbud, og er lidt af et beauty julekalender mekka når vi nærmer os december, med både deres egne og flere brands.
Gågaden: Holm 48-52, 24937 Flensburg
Citti Park: Langberger Weg 4, 24941 Flensburg

THE BODY SHOP 

Det kan virke lidt underligt at tage i The Body Shop i Tyskland, men der kan være en del besparelser at hente, hvis der er noget du ved du mangler. Det er dog værd at se sig for, da nogle af produkterne kan være en stor besparelse på, men har set at et par produkter har været en smule dyre eller samme prisniveau som i Danmark, så jeg sammenligner altid priserne enten hjemmefra, eller mens jeg står i butikken.
Gågaden: Holm 16, 24937 Flensburg

RITUALS

Rituals har en lille stand i Karstadt, men har også åbnet en butik i Citti Park, og det er stadig en perfekt Rituals oplevelse. Ligesom med The Body Shop, finder du besparelser her. Jeg synes der er en mere generel besparelse på produkterne her, med ca. 15-20 % af de danske priser.
Citti Park: Langberger Weg 4, 24941 Flensburg

Steder at spise i Flensburg

Hvis I vil have tradition tysk mad, skal I helt sikkert vælge Hansens Brauerei (Schiffbrücke 16, 24939 Flensburg) nede ved vandet. De servere helt traditionel tysk mad og mange forskellige slags øl. Eller er det værd at besøge I det hyggelige og instavenlige Rote Straße område, finder du Weinstrube Im Krusehof (Rote Str. 24 Flensburg), som laver en form for tærte pizza. De er store, så I kan være to om at dele én. Hvis I er til kinisisk buffet inkl stor dessert bar, skal i prøve et lille finurligt sted (i forstår når i ser det) kaldet Restaurant Phönix (Schleswiger Str. 68, 24941 Flensburg), det koster næsten ingenting, så der er flere penge til shopping. I kan sagtens spise og drikke for under 100 kr per mand. Det er lidt ude i et sjovt område mellem Forde Park og Citti Park, og er ret meget gemt væk. Sidst anbefaler jeg i denne omgang Gosch Sylt (Langberger Weg 4, 24941 Flensburg) ude i Citti Park, for denne ligger inde i Citti centeret. Det er en kæde der specilisere sig i god kvalitetsfisk til fornuftige penge. Den er på ingen måde fin, eller speciel hyggelig, men du får virkelig lækker kvalitet til pengene og det er et let måltid, så du stadig er klar til at shoppe bagefter.

Generelle tips til shopping i Flensburg

 • Medbring euro til parkering, kan ikke komme på nogle parkeringspladser der tager kort.
 • Hvis det er muligt, så besøg Flensborg en onsdag. Der er markedsdag i byen, hvor der er boder med fødevare og diverse, som giver turen et ekstra hyggeligt strejf. Nogle sæsonfødevare er også væsentligt billigere og i bedre kvalitet end i DK.
 • I både gågaden og Citti Park findes boligindretningsbutikken Depot, der ændre produkter konstant i forhold til sæsonen (Gågaden Holm 16, 24937 Flensburg Citti Park: Langberger Weg 4, 24941 Flensburg.
 • I Citti Park ligger elektronikforretningen, Media Markt, som minder lidt om Elgiganten, priserne er bare lavere og ofte gode tilbud.
 • I Rote Str. Er der flere små gader som er virkelig hyggelige og med masser små autentiske butikker, blandt andet finder du et glaspusteri som især er et besøg værd omkring jul.

Du kan hente et kort over shoppesteder HER, som du kan gemme på din Google Maps.

4 kommentarer

 • Anette

  Hej
  Fin guide du har
  Bruger selv de omtalte butikker
  I Galleri er der åbnet en giga vild stor Müller drogstore. Det er i det tidligere Mediamarkt. Her er ALT og billigere end Rosmann
  Blot er tip
  Vh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Åh! O_O Kan godt se priserne ser bedre ud og de har mærker som jeg ikke har set andre steder i Flenshburg endnu! Nu er jeg lidt træt af at jeg var Flensburg denne uge, og det ikke var næste! Tusind tak for tippet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi eeelsker Flensborg og besøger det mindst en gang om året. Vi er vilde med at spise på Kritz og Cafe Central, og svinger gerne kortet i både DM, Rossman og Euro-shoppen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Jeg har gemt Kritz på min egen liste. Det ser super lækkert ud og meget forskelligt at vælge imellem. Tak for tippet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

TIA’M My Signature C Source (tidligere O.S.T C20)