Guide: Beauty shopping i Flensborg

Depend 7 Day Summer 2018 Floral Flow

Sponsoreret | Modtaget af Depend. Jeg er så glad for Depend 7 Day lakkerne der har en lang holdbarhed på mine negle, som altid skaller i løbet af kort tid. Specielt har de sidste 1½ måned været en speciel gammel sag der har været min fortrukne. En kongeblå neglelak der hedder noget så fint som Peek-a-Blue (7071). Neglelakken er desværre helt tilbage fra 2015, så tror ikke en kan fås mere. Men ligger du lige inde med sådan en, du gerne vil sælge, må du meget gerne skrive.


Jeg er glad for der kom en smuk sommerkollektion fra 7 Day, så jeg kan give min Peek-a-Blue en pause, men hvor det er svært at vælge hvilken lak der skal på! Kollektionen er inspirreret af sommerens blomster og består af 11 farver, hvor de 9 af dem er klare, friske sommerfarver, som passer ekstremt godt til den sommer det lyder til vi får. De sidste 3 synes jeg er lidt malplacerede med støvede jordfarver – udover at blomster gror i jord. Flotte i sig selv og sammen, men skiller sig så meget ud.

Læs også | Spa Dag For Neglene Med Depend O2 Nail Care

Farverne fra venstre:  7151 All About Flowers | 7152 Magnolian Courtyard | 7153 Spring Tulip | 7154 Red Dandelion | 7155 Floral Pop | 7156 Camellian Beauty | 7157 Tropical Garden | 7158 Botanic Blue | 7159 Cosmos Chocamocha | 7160 Eden Symphony | 7129 Spend it

Kort beskrivelse af farverne: 

All About Flowers | Neon varm magenta 
Magnolian Courtyard  |
Neon kold barbie/bubbelgum pink
Spring Tulip |
Varm orange koral
Red Dandelion |
Neon hindbærrød 
Floral Pop |
Neon orange 
Camellian Beauty |
Neon salmon pink
Tropical Garden |
Neon limegrøn
Botanic Blue |
Kold blå turkis
Cosmos Chocamocha |
Mørk brun med varme røde undertoner 
Eden Symphony |
Rosewood pink
Spend it |
Grå med varm undertone

I’m not kidding, i min gamle lejlighed var min gang malet i samme farve som “tropical garden” – meget specielt, men hvis der virkelig skulle eksperimenteres, var det i sådanne farver. Haha. Jeg har svært ved at finde en favorit farve, men er ret hooked på at prøve Floral Pop så snart jeg har fået filet mine negle lidt. de er ved at gro sig ret lange i 7 forskellige forme – og jeg hader virkelig at file negle. Men jeg skal prøve dem i dag!

Mærke: Depend Cosmetic
Produkt: Floral Flow kollektion 2018
Produkttype: Neglelak
Størrelse: 5 ml
Pris: 49,95 kr
Forhandles:  Matas, Magasin & Salling.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Guide: Beauty shopping i Flensborg