De seneste opbrugte produkter – del 2

Sommerens Musthave – Becca Ocean Jewels Highlighter Palette

becca-highlightereBecca Ocean Jewels highlighter palette er helt sikkert sommerens musthave! Jeg har efterhånden haft den brugt i et godt stykke tid, men på grund af eksamen og derefter flyttekaos (KAOS! Jeg sidder stadig omgivet af flyttekasser og uophængte hylder og lamper), har jeg ikke fået den omtalt, som den burde!

Når man siger highligtere, kan man ikke komme udenom Becca, som jeg vil tage den frihed at kalde helt store spillere indenfor highlightere. Becca er kendt for deres lækre cremede og pigmenterede highlightere, og denne palette kunne jeg derfor ikke lade være da jeg så den første gang – og det er det bedste beautykøb siden min rejse til Paris sidste sommer! Jeg har inden da været fast bruger af Moonstone  og deres bestseller Champagne Pop, som stadig er smukke og meget neutrale i farverne – men der er lidt mere sjov i den nye palette.

best-highlighter-palette
Paletten består af 5 forskellige eksklusive highlightere som du kun finder i denne palette. Farverne er alle meget anvendelige og lækre at arbejde med, og det kan være svært at vælge hvilken der skal væres star of the day på kindbenene.

Coral Crystal: varm ferskenlyserød med gyldent perlemor
Citrine: Bleg gul med gylden grøn/guld shimmer
Aquamarine:  Kold frostblå/lavendel med blå/lilla shimmer
Pink Pyrite: Bleg pink med gyldent perlemor
Sunstone: Varm orange/beige med gyldent perlemor

becca-swatchesEdit: Efter jeg har uploaded synes jeg næsten ikke jeg kan se swatchene på billedet – er det kun min skærm det driller på? 

Selvom pigmenten ikke er helt så god som de enkelte highlightere fra deres faste kollektion, er de alle gode og nemme at arbejde med – og generelt stadig i topklasse i forhold til mange andre mærker. Coral Crystal og Sunstone synes jeg er dem, hvis kvalitet minder mest om de klassiske highlightere. Farverne er så smukke, og er svært at retfærdiggøre på billeder. Kun citrine synes jeg virker lidt tørre end de andre, og ikke helt så powder-to-creme, men holder sig lidt mere i sin powder form. Alle farverne er smukke på min meget blege hud, men hører fra andre med mere sommergylden hud at den er også er helt fantastisk til dem – og farverne står endda skarpere, udfra hvad jeg kan se.

becca-ocean-jewels

Selve paletten er så smuk i sig selv, som en groft udskåret krystal, i en metallisk lilla. Den indeholder et godt størrelse spejl. Kvalitetsmæssig, er den noget mere plastikagtig end Beccas andet makeup, og der kunne godt været ofret lidt mere på materialet. Omvendt igen, får du rigtig meget for pengene i forvejen da du i denne palette kun betaler for 23,87 kr/g sammenlignet med de klassiske highlightere hvor du er helt oppe i 34,03 kr/g (Cult Beauty priser). Så kan jeg altså godt overleve med gode highlightere og en smuk palette, som dog kunne have været i bedre kvalitet.

becca-ocean-jewerly

Farverne sidder ret tæt på hinanden, og kan være svært at bruge dem individuelt, hvis du bruger en større brush. De kan dog være smukke at bruge i kombination, så helt slemt er det ikke. Jeg bruger pt. Real Techniques Contour brush (kan købes i dette sæt billigt her* og her*  som sagtens kan navigere mellem de enkelte highlightere.

Det er simpelthen en musthave palette, og har efterfølgende sat flere andre highlightere til salg, da de begyndte at blegne sammenlignet med denne palette. Man får meget for pengene, og

Mærke: Becca
Produkt: Ocean Jewels Highlighter Palette
Produktkategori: Highlighter
Farver: Coral Crystal, Citrine, Aquamarine, Pink Pyrite, Sunstone
Størrelse: 14,95 g
Pris: £42.00 (ca. 357 kr) – 380 kr
Forhandles: Sephora (380 kr) og Cultbeauty (£42.00)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

De seneste opbrugte produkter – del 2