De seneste opbrugte produkter - del 1

De seneste opbrugte produkter – del 2

dsc_0019

Jeg forsætter hvor jeg slap igår, igen er der her nogle favoritter som jeg har købt flere gange gør, en enkel ny som jeg kan lide og et produkt der bare skal glemmes at den overhovedet har stået på min kommode med hudpleje.

LIFE-FLO Pure Rosehio Seed Oil | Det er ikke nødvendigvis præcis denne olie du behøver, men alle burde næsten have en hybenkerneolie som en del af deres hudplejerutine. Men dens høje indhold af tretinoin, er den god til en bred række hudproblemer fra akne til rynker og rødme i huden. Jeg bruger den fra Life-Flo, fordi der får du ekstremt meget for pengene i forhold til mange andre mærker (ca. 40 kr for 30 ml ved iHerb der har rabat på denne). Den indeholder 99 % økologisk hybenkerneolie og 1 % tocopherol (E-vitamin) for at konversere.
Mærke: Life-Flo
Produktkategori: Ansigtsolie
Forhandles: iHerb
Vil købe igen: Ja

KARMAMEJU Love Age Defence Fast Mist 01 | En fugtende mist til tør og moden hud. Nu er min hud stadig ung, så den er ikke tilpasset helt min hudtype (men ekstra næring er aldrig dårligt). Men jeg er ikke fan. Bryder mig ikke om duften jeg synes er for kraftig, men værst er selve sprayen, som ikke laver en fin mist, men nogle ret store dråber. Den blev kun brugt op pga. stædighed, men ville ikke købe den igen, eller bruge den op igen, hvis jeg havde en lignende stående. Det er en skam, da jeg godt kan lide mange andre Karmameju produkter.
Mærke: Karmameju
Produktkategori: Ansigtsmist
Forhandles: Blandt andet på Nicehair*.
Vil købe igen: Nej

LA ROCHE-POSAY Toleriane Ultra Nuit | En lækker natscreme med niacinamid (B3 vitamin) og sheasmør, som er speciel god til sart hud. Dens specielle emballage gør, at den ikke behøver en konserveringsmidler. Min rødme i huden blev mildnet og min hud føltes ret lækker.  Når jeg er kommet igennem nogle af de andre produkter jeg har i gang med, kunne denne helt sikkert være på ønskesedlen igen!
Mærke: La Roche-Posay
Produktkategori: Natcreme
Forhandles:  Luxplus* og Lookfantastic*
Vil købe igen: Ja

URBAN DECAY All Nighter Long-Lasting Makeup Setting Spray | Jeg er nu i gang med min 3. setting spray fra Urban Decay og den klarer sig altid så godt og en af de bedste jeg har prøvet til prisen. Denne spray har desværre haft problemer med pumpen i denne (min 2.) settingsspay, så den var meget hård, og nogle gange så hård at jeg måtte bruge begge hænder for at kunne trykke den i bund. Det var virkelig røv, men hvis du har oplevet det samme problem, og det måske er din første setting spray, så er dette altså ikke normalt. Men jeg købte igen, og ingen problem med denne. Den har også skiftet emballage nu.
Mærke: Urban Decay
Produktkategori: Setting Spray
Forhandles: Lookfantastic*
Vil købe igen: Ja

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

De seneste opbrugte produkter - del 1