Anmeldelse af semipermanent hårfjerning med laser til hjemmebrug - Goodbye hairy legs!

De seneste opbrugte produkter – del 1

dsc_0015
I morgen får jeg nøglerne til mit nye “legehus”, og derfor har jeg været i gang med at sortere en del i min makeup og hudpleje Eller prøvet… Har allerede pakket 2½ flyttekasser med beauty der skal med, og har ikke pakket færdig. Haha!

Men noget der ikke skal med videre er produkter der var lige ved at være tomme, eller den tomme emballage jeg har liggende, men som lige skal have mine sidste tanker med på vejen. Den er opdelt i to, da det ellers blev et ret langt indlæg. De fleste produkter kan jg anbefale. Her er der 3 favoritter som jeg har købt flere gange… Og én jeg nok vinker farvel til.

COOP Camferine | Usexet emballage og meget ueksklusivt mærke, men her er det indholdet som kan tæske alle de dyre håndcremer i lækker emballage.  Der er krise når jeg løber tør, og har derfor typisk et ”lille” lager med 6 tuber på lager. Den har udført mirakler flere gange, hvor sprukne og blødende hænder dagen efter ser sunde og bløde ud. Hvis du døjer med tørre hænder – køb den med det samme! Hvis du ikke døjer med tørre hænder, så køb den alligevel. Den koster kun 15,75 kr pr. tube så alle burde kunne være med.
Mærke: COOP
Produktkategori: Håndcreme
Forhandles: Coop butikkerne: Fakta, SuperBrugsen og Kvickly
Vil købe igen: Ja

BIODERMA Sensibio H2O | En af det bedste franske apoteksfristelser, jeg kan komme på. Det er en effektiv og samtidig skånsom makeupfjerner, som heller ikke har problemer med at fjerne den vandfaste mascara, eller den ekstremt holdbare Rimmel Provocalips.
Mærke: Bioderma
Produktkategori: Makeupfjerner
Forhandles: på franske apoteker og bl.a. på Feelunique (der godt tilbud)
Vil købe igen: Ja

TONYMOLY Panda’s Dream White Sleeping Pack | Denne her ansigtsmaske er en must-try, hvis du ikke er familiær med koreansk hudpleje. Det er en meget enkel, men effektiv natmaske som giver masser af fugt. Den kan virkelig hurtigt rette op på en dehydreret hud. Den er også virkelig god til at bruge efter en lang dag i solen, så den er perfekt lige nu hvor solen endelig er kommet frem.
Mærke: Tony Moly
Produktkategori: Natmaske
Forhandles: koreanske ebay sælgere og Sephora
Vil købe igen: Ja

L’ORÉAL PARADISE EXTATIC | Den meget hybede mascara der var udsolgt flere steder da den lige kom på markedet. Jeg fik smukke og fyldige vipper, som var så lækre at se på, og har nu været i gennem 2 af disse mascara på kort tid… Fordi den begynder at klumpe og blive mærkelig meget hurtigt desværre. Derudover begyndte den hurtigt at smitte af under øjnene, som jeg troede ikke rigtigt skete mere med moderne mascara… Men så ikke. Så er lidt i krise, da vipperne blev virkelig smukke.
Mærke: L’oréal
Produktkategori: mascara
Forhandles: Matas*
Vil købe igen: Måske – men nok ikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Anmeldelse af semipermanent hårfjerning med laser til hjemmebrug - Goodbye hairy legs!