Sommerens Musthave - Becca Ocean Jewels Highlighter Palette

At miste sin pung i udlandet og ting der gør én glad

pung

I forrige uge, havde jeg et par dage i Hamburg, hvor jeg skulle mødes med en gammel penneven, som kom fra L.A til Tyskland et smut. Det er var rigtig hyggeligt og vi fik snakket en masse mellem himmel og jord og især kulturforskelle (han er japaner bosat i U.S.). Dagen, jeg skulle med toget hjemad, sker der det der ikke måtte ske… Min pung var væk med alle kort forsvinder!

Jeg havde en mindre krise, da jeg stod kl. 10.30 på togstationen, og først ville være hjemme omkring kl. 22, med hverken vådt eller tørt (MAD)… og de sidste kontanter jeg havde var brugt på shopping. Men det var ikke så meget at miste kortene, der var det værste. Det var mere det uerstattelige. Min fine kortholder fra Núnoo. Jeg indrømmer, at der nok blev udgjort en lille tåre i frustration på Hamburg Banegård. Heldigvis blev pungen fundet og indleveret ved politistationen en time før mit tog kørte. På det tidspunkt var mit visa selvfølgelig spærret, men jeg havde min pung.

Forrige nat lå jeg, og tænkte jeg lidt over det, og hvor ked af jeg var over at miste min efterhånden lidt slidte kortholder. Men i bedste konmari stil (en genvej til et mindre rodet hjem), gjorde den mig oprigtig glad. Da jeg var syg med stress og depression, var det en af de få genstande der kunne få min mundvige til at gå lidt op, når jeg så den. Jeg husker tydeligt hvor uvant følelse dét var dengang, at der faktisk kom et lille smil, i en ellers grå verden hvor der var lagt mellem at kunne mærke noget som helst, i alle de små hverdagssituationer hvor min kortholder kom frem.

nunoo-kortholder-pung

Jeg har i øvrigt stadig ikke fået mit nye visadankort, her halvanden uge efter og har ikke brugt penge siden på nær en pakke gulerødder og pak rugbrød på tilbud til 9 kr, med de kontanter jeg havde liggende hjemme (utroligt nok havde jeg lidt). Men tager det stadig ret roligt, trods jeg stadig er i et stort flytterod, og mangler stadig at købe alt til lamper til en lille vandbesvarende luftblander til håndvasken, men det er som om at det hele nok skal gå alligevel, for jeg har stadig min pung.

Update: Mit nye kort og kode var sendt til min gamle adresse, trods Postnord fint skriver at de automatisk eftersender til den nye adresse… argh. LAD FORBRUGET BEGYNDE!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Sommerens Musthave - Becca Ocean Jewels Highlighter Palette