Jeg er en readathon virgin!

Mit første readathon (løbende opdatering)

{ indlægget indeholder reklamelinks }
Reklamelinks er markeret med *2018-04-28-07

I dag og indtil i morgen ved readathon afslutningen (kl. 14) vil jeg komme med løbende opdatering hvordan dagen skrider frem. Det her er ret impulsivt, så er ikke så forberdt, eller vant til at læse meget skønlitteratur. Men siden jeg tog beslutningen om at prøve har jeg glædet mig. Dagen startede ret træls, da jeg ikke har fået særlig meget søvn pga. en understimuleret kat (undskyld Toulouse, jeg skal holde mig lidt i ro de her dage). Jeg opgav min søvn helt 5:30, hvor jeg ikke har fået særlig meget søvn i løbet af natten.

 • 8.30 Min øjne føles ret irriteret her til morgen efter min laseroperationen, og kl. 7.30 vælger jeg at ringe til klinikkens akuttelefon – den bliver i øvrigt ikke taget. Så nu har jeg klædt mig på, da jeg kan fornemme jeg måske skal ind og undersøges for begyndende infektion, og vil helst have alt klar inden readathon starter. For en sikkerhedsskyld, pakker jeg min Pocketbook i tasken, hvor jeg lige har købt Harry Potter til (en klassiker). (opdatering på dette: Vi ser det lige an, om det blot er meget tørhed efter søvn, men lægen vil kontakte mig senere for at se om det er blevet bedre eller om jeg skal tjekkes for infektion).
 • 13.05 Er i gang med at forberede hummus og grønsagsstave, og prøver at bestemme mig for hvad jeg skal spise til aftensmad, som er nemt. Jeg er stadig ret træt, da mine planer om en morfar blev mislykket. Så tænker jeg tager nogle Gerimax Instant Energy piller* (som i øvrigt er gode til eksamener! Fås også flydende*) nu her og håber det kan hjælpe lidt, så jeg ikke ender med at falde i søvn indenfor den første time jeg læser. Åh det ville være ynkeligt!
 • 13.55 Varmt vand er ved at blive kogt til teen, og jeg har valgt at jeg vil starte med Ildenglen, som jeg har glædet mig meget til, efter anbefalinger fra nogle bogbloggere. God læselyst til jer andre der er med 😀

2018-04-28-13-58-33

 • 15.42 første pause, da mine øjne føles tørre og kløede. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal synes om bogen, der er måske lidt for meget teenagebog ala Twillight (som jeg har læst!) over den, men noget bedre skrevet. Jeg forsætter dog med den, og giver den en chance. I pausen valgte jeg også i bedste beautyblogger stil at lægge en ansigtsmaske efter at have skiftet over til noget mere behageligt comfort tøj. Jeg sidder ellers som en drøm i min lænestol, og planlægger hvordan jeg bedst kan indrette et læsehjørne i mit nye hus.
 • 17.00 Katten med de blå øjne, som holdte mig vågen den halve nat er vågnet fra SIN søvn, Og vil leges med. Det er svært at modstå ham. Samtidig tager jeg min en lille bid mad i form af et pølsehorn og nogle gulerødsstave dyppet i en hummus/ærtedip. Ikke ringe! Bogen har jeg det lidt svært ved stadig. Kan godt lide sproget, Men historien har stadig sådan en træls twillight klang over sig, overvejer om jeg skal skifte bog. Har læst lidt over 100 sider.
 • 19.36 Det er ikke meget jeg har fået læst det sidste stykke tid, min øjenlæge havde lagt en besked på telefonsvaren, og så havde vi åbenbart problemer med at kommen igennem til hinanden. Aftalte jeg mødte op på klinikken mandag, til evt. at få nogle andre øjendråber. Var også lige en tur udenfor i regnen og trække noget frisk kold luft. Jeg er overrasket over jeg ikke har hovedpine, og jeg er ikke så træt som jeg frygtede, tror dog jeg ender med at lave en klassisk A-menneske, tidligt i seng og tidligt op. Dog er Ildenglen ved at blive en smule spændende, men synes godt nok det er langt inde (ca. 140 sider).
 • 21.49 er begyndt at opleve mine øjne bliver hurtigt tørre igen, og en træthed af nattens manglende søvn. Jeg faldt i en Youtubefælde, hvor jeg så hvordan Simply Nailogical sætte nye speciallavet neglelakshylder op, Og satte over 1700 neglelakker systematisk på plads. Yup! Ø Jeg er kommet til 186 i ildenglen, og valgt at stoppe med bogen for i dag. Den er begyndt at pirre lidt til min nysgerrighed, men har virkelig svært ved at finde ud af den. På en måde kan jeg (efterhånden) ret godt lide den, og på en anden måde irritere den mig lidt. Jeg stopper dog ikke med at læse, da jeg vil tage min Pocketbook (ebogslæser) frem og læse i sengen i min Harry Potter til jeg falder i søvn. Ses i morgen. 🙂

Søndag

 • 6.10 Vågnede næsten præcist kl. 5 til mit blåøjede vækkeur, der ville morgen nusses. Ud fra min eBog, kan jeg se at jeg nåde at læse små 40 sider i Harry Potter and The Chamber of Secret, før jeg blev ført over i drømmenes eventyr. Jeg har lige været i bad og klargjort morgenmad (bananhavregrød med raw cacao nibs*) og jeg går videre med Ildenglen. Tænker jeg gerne vil have den læst færdig i dag eller i morgen tidligt, så jeg kan aflevere den på biblioteket, efter at have været forbi klinikken for at have fået tjekket mine øjne igen.
 • 09.23 I min dejlige lænestol, endte mit hoved længere og længere ind mod den ene øreklap og jeg faldte lidt i søvn. Vågnede dog mere udhvilet og tilpas. Jeg forsætte med at læse, men kunne begyndte at mærke lidt stress over resten af eftermiddagen, hvor der kommer flere købere på besøg og de nye lejere til min lejlighed. Men ville også gerne have sendt nogle pakker i dag. Med et lille spinkel håb gik jeg ind på NOTA, og fandt Ildenglen som lydbog, som jeg så kan lytte til nu på vej ned med 4 pakker der skal afsendes til forskellige købere. To fluer ét smæk!
 • 12.27 Siden jeg er kommet hjem har jeg forsat med at lytte til Ildenglen, imens jeg har været i gang med at pakke lejlighed ned. Det er jo faktisk ret svært (jeg har boet her siden jeg flyttede hjemmefra), at pakke ned. For hvad har jeg brug for, den næste stykke tid, og hvad har jeg ikke? Flere gange må jeg spole tilbage i lydbogen, da jeg glemmer at lytte med. Jeg er generelt ikke særlig god til lydbøger…
 • 13.54 Readathon er ved at være overstået, og det har været en rigtig god oplevelse, selvom jeg lidt fortrød valg af bog, skulle måske have læst nogle af de kortere bøger jeg havde, så jeg følte jeg ligesom fik færdiggjort noget. Jeg kunne helt sikkert forstille mig at gøre det igen, dog mere forberedelse i valg af bøger. Jeg er blevet mere åben overfor at hygge med skønlitteratur, for jeg har virkelig hygget mig i min lænestol med en god bog og snacks. Favoritsnacken var helt sikkert gulerødsstave med humus/ærte dip. Skal jeg lave noget oftere!

Jeg kan se, at vi var 1929 officielt tilmeldte, og gad godt at vide hvor mange der har deltaget “uformelt”. Jeg regner mig selv som uformel, da det eneste jeg har lavet, var at opdatere her. Måske også mest for min egen skyld, så jeg kan huske det igen til efteråret, når jeg sikkert skal overtale mig selv, til at give mig lov til at deltage. Jeg har dog fuldt lidt med i hvad hele det “officielle”  Dewey’s 24 hour redathon går ud på, så jeg er bedre forberedt næste gang. Men synes det er ret godt gået af en ikke-litteratær person, som lige fandt på det i tirsdags.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Jeg er en readathon virgin!