Nedtælling til et liv uden briller og kontaktlinser

Livet er for kort til langsomt absorberende creme – The Body Shop Body Yogurts

00000417

Reklame |Modtaget pressekit + reklamelinks

Det kan være en pine at skulle vente på at en bodycreme absorberer ind i huden om morgen, mens du kigger på uret og bare venter på at kunne tage tøj på, uden at cremen lister til tøjet. Måske springer du endda din bodycreme over, fordi det har du ikke tid til? – Det er en ret typisk mig at springe den over på travle morgener!

Jeg er fan af The Body Shop Body Butter, men nu er de kommet med et endnu mere spiseligt produkt (i overført betydning, lad vær med at prøv) i form af deres nye Body Yoghurt, der kommer i butikkerne fra 1. maj – og jeg hørte også rygter fra en lille Goodiebox fe, at der måske var et The Body Shop produkt med i april måneds box ♥

Den nye Body Yoghurt er en lettere formular, som trænger ned i huden uden at klister på bare 15 sekunder, og giver en let fugt i op til 48 timer. Og de mener det seriøst med den hurtige absorberingstid, det afhænger selvfølgelig lidt af hudtype, men tror det er absorberet på mig i løbet af 10!

the-body-shop-body-yoghurt

Indtil videre fås den i 6 varianter, Strawberry, Mango, Almond Milk, Coconut, Moringa, British Rose og som en special Edition med Banana – og alle varianter er veganske.

Body Yoghurt kommer til at erstatte Body Sorbet, hvor denne her trænger hurtigere ind, binder fugt bedre og kunne gøres 100 % vegansk. Til forskel fra de klassiske Body Butterne, som i øvrigt lige har haft hele 25 års jubilæum) er body yogurt ens i konsistensen, så der ikke er nogle varianter der er mere egnede til nogle hudtyper end andre. Den er dog ikke lige så fugtende som de fede body butters (som shea butter), men jeg finder dem gode trods alt, da det kan betyde fugt eller slet ingen fugt for mig, når jeg springer en indsmøring over en travl morgen.

Mærke: The Body Shop
Produkt: Body Yoghurt
Produkttype: kropscreme
Varianter: Strawberry, Mango, Almond Milk, Coconut, Moringa, British Rose og Banana (limited edition)
Størrelse: 200 ml
Pris: 95 kr
Forhandles: The Body Shop (fra 1. maj)
Vil jeg købe igen: Ja!

the-body-shop-spring-2018

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Nedtælling til et liv uden briller og kontaktlinser