Livet er for kort til langsomt absorberende creme – The Body Shop Body Yogurts

Goodiebox april ’18 | Beauty Geniuses

goodieobox-april-2018-indholdSPONSORERET | Goodieboxen er modtaget. Denne måneds Goodiebox er hentet og har nu stået et par dage på mit spisebord og kigget på mig. Temaet denne måned er Beauty Geniuses, som beskrives som produkter der er geniale, innovative og multifunktionelle. Boksen indeholder 7 produkter, hvoraf de 4 er fullsize (og et af dem har jeg allerede beskrevet på blogget som en ny yndlings!), til en anslået værdi af 663 kr.dsc_0060

Indholdet i denne måneds box:

L’ORÉAL | Sugar Scrub Glow Grape Seed*
GOSH | Lumi Drops* *full-size* ← 68 % rabat! (normalpris 109,95 kr)
GOODIEBOX | Brush Cleanser Egg *full-size*
VERSO | Face Cream with Retinol 8*
NAOBAY | Equilibria Face Mist Toner *full-size*
LORD & BERRY | Silhouette Lip Liner*
THE BODY SHOP| Body Yogurt *full-size*

Læste du med i sidste uge, da jeg fortalte om den lille Goodiebox-fe? Denne måned indeholder den splinterny The Body Shop Body Yogurt, som jeg er kæmpe fan af! Derudover er der en full-size mist toner fra Naobay som jeg er ret vild med – men jeg har også et næsten usundt forhold til mist, synes de er så opfriskende! Derudover synes jeg boksen er lidt småkedelig. Men også svært at overgå både februar- og marts måneds boks, som var virkelig gode! Det lille vaskeæg, er ganske glimrende til at vaske pensler på, men har du mange pensler, kan jeg anbefale en opdragering i form af en handske, som jeg har nævnt i mit seneste ebay indlæg – jeg bruger den hver gang jeg vasker pensler. Men har du kun et par stykker, er det fint at nøjes med et vaskeæg. Selvom det er lidt kedeligt, er det lige værd at sige et par ord for Lord & Berry liplineren, som er ekstremt praktisk, da den er gennemsigtig og derfor umulig at vælge forkert farve – meget praktisk!

Kunne du tænke dig et månedligt abonnement med en overraskelsesbox hver måned
med 5-8 produkter bare til 169kr inkl. porto, kan du tilmelde dig her*.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Livet er for kort til langsomt absorberende creme – The Body Shop Body Yogurts