LF Beautybox marts '18 | Beauty Empowered

Opbrugte produkter fra the Body Shop

{ indlægget indeholder reklamelinks }

tomme-produkter-the-body-shop* Reklame: Drops of Youth er modtaget i gave *

På det sidste har jeg opbrugt en del produkter, og da 4 af dem var fra TBS, kunne de alligevel anmeldes i et samlet indlæg, nu TBS har udsalg (jeg fandt lige deres blush sat ned fra 110 kr til 40 kr!). De har lige nu en masse gode tilbud der er værd at tage et kig på, da der er mange “hverdags favoritter” og special kollektioner imellem. Først til et produkt, som desværre ikke er på billedet…

the-body-shop-hamp-handske

THE BODY SHOP Hemp Body Mitt | En hamphandske, som har været fantastisk til både tørbørstning, men også genial i badet, hvor jeg har brugt den oftest. Så har jeg husket at give min krop en tur, imens hårkuren trak. Det giver lige ekstra velvære i morgenbadet, og har samtidig en række gode effekter på krop og hud, så du stimulere blodcirkulationen og fjerner døde hudceller. Jeg har været så glad for min hamphandske.
Mærke: The Body Shop
Pris: 85 kr
Forhandles: The Body Shop online og i butikker
Vil købe igen: Ja

THE BODY SHOP Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask | Det nemmeste er at henvise til et indlæg, hvor jeg har anmeldt alle TBS maskerne, og hvilken high end maske denne er en dupe af. Jeg har været kæmpe fan af den her serie, og er de eneste ansigtsmasker jeg har stående på badeværelseshylden nu. Man får virkelig meget for pengene.
Mærke: The Body Shop
Pris: 150 kr
Størrelse: 75 ml
Forhandles: The Body Shop online og i butikker
Vil købe igen: Ja

the-body-shop-favoritter

THE BODY SHOP Drops Of Youth Concentrate | Det her er min 3. flaske af bestselleren Drops Of Youth. Det er en serum som giver en smuk strålende hud, med mindre porer. Jeg har alt i alt været meget tilfreds med serumen (trods alt 3. flaske jeg har tømt), men lige nu synes jeg der er mange andre spændende serums, jeg gerne vil prøve lige nu, før jeg køber denne igen.
Mærke: The Body Shop
Pris: 285 kr
Størrelse: 30 ml
Forhandles: The Body Shop online og i butikker
Vil købe igen: Ja, men ikke lige nu.

THE BODY SHOP Wild Argan Oil Sublime Nourishing Body Butter | Jeg elsker body butters fra TBS, men lige Wild Argan Oil, er ikke blandt mine favoritter, da duften ikke er mig. Det er en ret fast body butter, hvor jeg kun har oplevet shea body butteren med mere fast konsistens. Denne body bytter er fantastisk til meget tør hud.
Mærke: The Body Shop
Pris: 80 kr (førpris: 165 kr) ~ UDSALG
Størrelse: 200 ml
Forhandles: The Body Shop online (kun online)
Vil købe igen: Nej

THE BODY SHOP Vitamin E Overnight Serum-In-Oil| Det her er også en TBS favorit, og dette er min 2. flakse jeg kommer igennem. Det er en serum-in-oil, hvor du får de bedste egenskaber fra to verdener. Det er en virkelig lækker tilføjelse til ens natrutine, og speciel anbefalesværdig og nem tilføjelse, hvis du er ret “grøn” i hudpleje.
Mærke: The Body Shop
Pris: 195 kr
Størrelse: 28 ml
Forhandles: The Body Shop online og i butikker
Vil købe igen: Ja

2 kommentarer

 • Josefine

  Super godt indlæg, er blevet inspireret til at prøve nogle nye produkter fra The Body Shop 😊
  Hvor ofte vil du anbefale man bruger hemp handsken og hvor længe “holder” den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Hamphandskens holdbarhed afhænger lidt af hvordan man bruger den (på tør hud eller i badet) og hvordan man behandler den, så det er svært at sige. Hvis den ikke bliver tørret ordenligt igennem mellem badene (hvis man bruger den i badet, som jeg har gjort), kan den hurtigt lugte sur. Derudover kan man rense den godt i f.eks. rodalon med mellemrum, eller disinficere den i microbølgeovnen. Vil ikke helt komme med konkret tid på hvor længe den holder, da det netop handler meget om hvordan den behandles, og nogle vil sikkert gemme i længere eller kortere tid end jeg. Men jeg synes nogle måneder ved hyppig rengøring.

   – og så bruger jeg hamphandsken næsten hver gang jeg er i bad. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

LF Beautybox marts '18 | Beauty Empowered