eBay fund #117 Beauty Tools

Goodiebox Marts ’18 |Danish Beauty Award

00000351

SPONSORERET | Goodieboxen er modtaget. Denne måneds Goodiebox, indeholder produkter som kæmper om Goodieboxprisen 2018. Her er det Goodiebox medlemmerne, der er den hårde jury der bestemmer hvem der vinder. Da jeg ved at I er mange der også er medlemmer af Goodiebox (og derfor selv skal stemme), vil jeg i denne boks ikke komme for meget med min egen mening. Det kommer måske i et opfølgende indlæg efter d. 9. april, der er sidste mulighed for at stemme på ens kandidat til goodieboxprisen.

00000354

Boxen indeholder:

RODIAL |Dragon’s Blood XXL Lip* *full-size*
ZENZ | No. 03 Treatment Pure *full-size*
COMME DEUX | Serum Booster, Purify & Glow *full-size*
CARVEN
| L’eau de Toilette* (10 ml)
JORGOBÉ | Hand Cream *full-size*

00000358

I denne boks finder man en hårmaske fra Zenz, som før har været med i en Goodiebox. Zenz No. 03 Treatment er både Allergy Certified og svanemærket, indeholder avocadoolie og aloe vera til at styrke og nære hovedbund og hår.

I boksen er der også en lip plumper fra Rodial. Rodial er vi begyndt at modtage jævnligt i Goodiebox, og det har et rimelig varierende produktsortiment. Lip plumperen indeholder vitamin E og baboaolie der giver læberne et flot shine og plejer, mens ekstrakt fra chili der gør læberne med fyldigere. Kan bruges efter behov et par gange om dagen.

00000357

I boksen er der en håndcreme fra Jorgobé, som jeg ellers mest kender fra deres ansigtsmasker. Det er en ret anderledes håndcreme, der indeholder små sorte perler som består af vitamin A og E som opløses når cremen smøres ind i huden.

I boksen er der en serum fra Comme Deux, der er to muligheder purify & glow som jeg har, eller hydration & radiance. Den kan bruges alene og ren på huden, men kan også blandes sammen med både dagcremen, olie eller endda foundation (det skal jeg prøve). Jeg gad godt at vide, hvordan stemmerne er på Comme Deux serumerne blandt de to, gad vide om der er forskel?

Sidst er der en parfume fra modehuset Carven. Selvom den skal vurderes på duften (som jeg så ikke omtalter), må jeg lige slå et slag for hvor meget jeg elsker de rollerball parfumer og nogle jeg er begyndt at gå efter. De er perfekt til at have i tasken.
00000356

Vil du gerne have denne boks, eller bare abonomere på et lækker beautybox hver måned? Denne måneds box kan du få så længe lager haves og senest d. 16. april.

Kunne du tænke dig et månedligt abonnement med en overraskelsesbox hver måned
med 5-8 produkter bare til 169kr inkl. porto , kan du tilmelde dig her.

3 kommentarer

 • Christina

  YES! Jeg elsker denne måneds box.

  Parfumen bor i håndtasken, håndcremen er kommet med på arbejde, serum er jeg ikke gået i gang med endnu, lip plumper er fast rutine hver morgen og hårkuren er bare vidunderlig.

  Dette er efter min mening, den bedste box vi har fået i lang tid 🙂
  Og til den pris! Det kan ikke gøres meget bedre.

  Jeg håber at du vil give os en opdatering om hvad du synes om serumet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Det er en vildt lækker boks 😀
   Men skal nok opdatee på serumen, specielt fordi serumer er blevet en stor fokuspunkt pt. 😀 Hvilken serum har du fået?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Vi har fået det samme serum.Jeg glæder mig til at høre hvad du synes om det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #117 Beauty Tools