Depend Studio 54

Når strømpebukser aldrig bliver det samme igen!

{ indlægget indeholder reklamelinks }

heist-studio-stroempebukser

heist-stroempebuks-gode

Efter at have set så mange reklamer for Heist Studio strømpebukser på Facebook, at jeg synes de gik hen og blev irriterende, faldt jeg alligevel i. Jeg gik i et par dage og ærgrede mig vildt og samtidig lidt flov over at bruge ”så mange” (vender vi tilbage til) penge, på nogle strømpebukser fra en reklame…

MED KODEN MOTHERSDAY25 FÅR DU 25 % NÅR DU KØBER MINIMUM 2 par – indtil 7. marts

Lækker indpakning til en ellers halvkedelig sag

Alligevel er jeg blevet ret overrasket, og fundet et mærke jeg nu kan sige jeg vil vende tilbage til igen og igen! Strømpebukserne var smukt indpakket, som en eksklusiv gave, og selvom mit lille miljøhjerte skreg lidt opgivende, skreg min indre diva af glæde! Prøv lige at se!

Selve pakken kom i en halv gennemsigtig plastikpose med små figurer af mennesker i akrobatiske øvelser, som repræsentere hvor behagelige strømpebukserne skulle være at have på. Indeni var der en fin lyserød æske med bånd hvori der var to kuverter hvor der står hvilken denier man har valgt strømpebukserne i, og yderligere en pose, for at beskytte strømpebukserne, når de ikke er i brug (smart!).
bedste-stroempebukser

Glider ikke ned – og lækker røv!

Strømpebukserne kan fås med to tykkelser af bånd, jeg var valgt den brede, fordi den var mest anderledes end hvad jeg har prøvet før – ærlig talt ved jeg ikke hvilken funktion de giver, da begge reklamere med, ikke at glide ned. – Hvilket de heller ikke gør, jubii! Derudover er de ekstremt lækre at have på og umiddelbart en god holdbarhed*. Strømpebukser kan godt være en ret usexet sag, specielt på grund af syningerne i skridtet, men de her er uden syninger. Det får faktisk med røv til at se ret godt ud, mens jeg stadig har strømpebukser på, noget jeg aldrig havde troet jeg skulle sige. Men mest af alt… Hold fast de er behagelige at have på, kan nemt bevæge mig, og bare at tage dem frem af skuffen i den medfølgende pose, giver den der hverdagsluksus som betyder så meget. Lige nu fortryder jeg mest at jeg ikke havde købt ”the eighty”, da jeg er lidt af en frossenpind.

bedste-stroempebukser-der-ikke-glider-ned

#FirstPairPromise

Noget jeg elsker, er når firmaer tilbyder en form for tilfredshedsgarenti, så tør jeg ligesom at prøve, både fordi jeg er sikker på enten at kunne bytte eller få penge tilbage, men det er også et kvalitetsstempel på produktet – virksomheden tror virkelig på det. Jeg har faktisk indtil videre ikke oplevet et produkt, hvor jeg så har endt med at sende tilbage! Heist tilbyder 28 dage, hvor du kan bytte eller få allle penge retur, hvis strømoebukserne ikke var noget for dig, fandt først ud af da jeg havde modtaget dem.

Fremtiden?

Af hvad jeg har hørt, kommer Heist med flere farver og også undertøj i løbet af i år, og jeg venter ret spændt. Selvom jeg kan frygte at BH’erne bliver sådan en lille behagelig trekantet sag, som ikke fungere overhovedet, hvis man bare har lidt barm, har jeg store forhåbninger om lækkert undertøj i god kvalitet, men samtidig til penge der er til at betale.

Pris og hvor de kan købes

Lige nu kan de kun købes på Heist Studios engelske side. De fås i 18, 30, 50 og 80 denier i sort og hudfarvet, og med bred og kort bånd. Priserne ligger på mellem £19 – £24 stykket (der er ofte tilbud), og i størrelser fra 32 til 54.

*Heist er i gang med at lave yderligere forbedringer af 30 denier, så den skulle holde endnu mere.

2 kommentarer

 • Marie

  Hvordan er fødderne i dem? Jeg synes alle strømpebukser jeg får fingrene i har nogle forfærdelige fødder – gerne sådan helt boksformet og bare generelt ikke ser pænt ud..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   De er formet til at der er hæl der, og så er der kun en lille syning for enden. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Depend Studio 54