LF Beautybox januar 2018 er kommet

Goodiebox januar ’18

{ indlægget indeholder reklamelinks }

dsc_0040

SPONSORERET AF GOODIEBOX | Så er månedens Goodiebox ankommet, den nye fine emballage er jeg lige så begejstret for, som sidste måned. Den er så praktisk og lægger op til så mange spændende DIY! Månedens boks indeholder 7 produkter hvoraf 6 er fullsize – det hele til en værdi af ca. 786,95 kr, og så for bare  169 kr. inkl. fragt. Hvis du ikke allerede er medlem af Goodiebox, kan du lige nu få en Comme Deux Serum Booster med din første boks gratis (samlet værdi 1035 kr!)

dsc_0035

Denne måneds Goodiebox indeholder:

SLEEK | Créme To Powder Blush, Amaryllis *full-size* (spar 56 %!)
BALANCE ME | Radiance Face Oil
CARMEX | Original Lip Balm *full-size* (spar næsten 30 %)
SUNSTAR | GUM Soft Picks Advanced, small *full-size*
COMME DEUX | #paintmask (pink) *full-size*
COOLCARE |Dry Brush Body *full-size*
FIGS & ROUGE | Invisible Pores Night Detox Serum *full-size*

Her er der virkelig flere produkter som er udgangspunkt for gode vaner! Tørbørstning og brug af tandtråd. Jeg har selv praktiseret tørbørstning on-off i et par år, og det føles virkelig godt og giver virkelig glød i huden. Det er ikke så sent som i går jeg tænkte jeg skulle til at købe en ny hamp handske fra The Body Shop, som jeg har brugt for tiden – nu spare jeg lidt penge! Dernæst de Sunsstar Gum Soft Picks, som kunne virke meget malplaceret i en Goodiebox, men mundhygiegne er ekstremt vigtigt, og noget jeg går op i (da jeg desværre har syrerskader), jeg er sådan en der har Phillips Sonicare AirFloss på ønskelisten! De her er faktisk de første jeg har fået til at fungere indenfor den produktkategori, så jeg ved allerede at hvis jeg ikke får en Sonicare AirFloss i fødselsdagsgave, bliver det helt sikkert en jeg køber igen. Haha, så fornuftig type!

I denne boks er der en række gode hudplejeprodukter, til virkelig at få din vinterhud til at stråle. Jeg er mest imponeret over natserumen fra Figs & Rouge, som renser, genopfrisker og minimere porerne. Jeg elsker serumer, og det samme med olier, hvor vi i denne boks har fået Balance Me Radiance Faceoil med olier fra mandel, hybenkerner og moringa – sidstnævnte minder mig altid om den aller første Goodiebox for 6 år siden i februar måned, hvor vi fik en body butter med moringa  fra The Body Shop. Det var lige et sidespring. Denne faceoil er i et praktisk roll-on, så den er nem at påfører uden du får for meget. Jeg er ret imponeret – det troede jeg ikke.. Dernæst var der 3 forskellige ansigtsmasker fra Comme Deux, hvor man modtog den der passede til ens hudtype. Jeg fik #pinkpaint der tilføjer fugt og glød til huden. Denn er virkelig fin, men jeg bryder mig virkelig ikke af lugten, så det er ikke en jeg kommer til at bruge! Det samme med Carmex Original Lip Balm.. Produktet er god, men emballagen fungere bare ikke for mig, jeg vil ikke have min finger ned i en lille krukke på den måde, og specielt da det typisk er et produkt jeg vil bruge på farten. Øv øv øv! Sidst men ikke mindst er der boksens makeupprodukt. En créme To Powder Blush fra Sleek. Sleek har lavet mange gode dupes af blandt andet Nars og MAC. Amerullis er en kold virkelig pigmenteret pink. Det er ude af min comfortzone, og jeg tvivler på jeg får den brugt – men indrømmer gerne den passer min blege teint… meeeen…

Hvad synes I om boksen? 

Kunne du tænke dig et månedligt abonnement med en overraskelsesbox hver måned
med 5-8 produkter bare til 169kr inkl. porto, kan du tilmelde dig her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

LF Beautybox januar 2018 er kommet