Når strømpebukser aldrig bliver det samme igen!

Goodiebox februar ’17 | La Parisienne

{ indlægget indeholder reklamelinks }
Reklamelinks er markeret med *

dsc_0108Sponsoreret | Goodieboxen er modtaget. I denne udgave af Goodiebox er der to forskellige – La Parisienne og The New Yorker, som begge er inspirreret af moden i de to byer.. Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at det udtrykkes bedst med makeup, hvortil at denne boks indeholder mere makeup end en klassisk Goodiebox – noget som mange sikkert har ønsket sig. Jeg er klart en parisienne, og du kan se hvad boksen indeholder i dette indlæg.  

dsc_0111

I denne boks finder du

BENEFIT | Hoola Bronzer
ORIGINS | Ginzing Refreshing Eye Cream*
MANNA KADAR | Liplocked Priming Gloss Stain (Siren) *full-size*
MIQURA | Premium Bybble Mask* *full-size*
LARITZY | Nue Palette *full-size*

3 makeup produkter, hvoraf 2 af dem er full-size sker ikke så ofte i Goodiebox. Det er virkelig brugbare og lækre produkter, og det er en af mine favoritbokse i lang tid! De to hudpleje produkter består af en øjencreme fra Origins som har været et mangeåris kultprodukt (og som jeg først nu får prøvet selv!), og en sheep mask fra Miqura, hvor vi flere gange tidligere har fået ansigtsmasker fra. Uden at have prøvet denne endnu, tror jeg denne minder om den noget berygtede koreanske Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask*, bare i sheet udgave.

dsc_0117

Uden at have set The New Yorker boks endnu, ved jeg at der er forskel i farven på Manna Kadar lipglossen, hvor new yorker boksen skulle være en nude pink lipgloss – men jeg kan aldrig gå galt i byen med røde læber, som er næsten er blevet et kedetegn for mig. Dernæst en af de bedste matte bronzer/contour der fås på markedet! Så sennt som i fredags var jeg træt af jeg ikke havde en Hoola i rejsestørrelse, da jeg “kun” har Cheek Parade (instagram), som er er en palette mere flere af Benefits pudderprodukter, og som er lidt stor og skrøbelig at have med på farten. Jeg elsker den, og er glad for at alle jer, der ikke kender produktet endnu, og som får Goodiebox, får lov til at prøve den. Den findes også i en lysere Hoola Lite, som er god til os blegfise.

dsc_0113

Det sidste produkt i denne opgang er en hel øjenskygge palette fra Laritzy med 12 farver i nude og brun, og en blanding mellem matte og metallic. Desværre er pigmenten ret ringe, og der skal bruges ordenlig primer og måske endda gøre penslen fugtig før at den begynder at komme ordenligt frem. Det er ret skufende, da den ikke ligefrem er billig (ikke i forhold til amerikanske priser) og du kan få meget bedre paletter for de samme penge herhjemme.

Kunne du tænke dig et månedligt abonnement med en overraskelsesbox hver måned
med 5-8 produkter bare til 169kr inkl. porto, kan du tilmelde dig her*.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Når strømpebukser aldrig bliver det samme igen!