Goodiebox januar '18

Depend Studio 54

dsc_0059

Sponsoreret | Neglelakkerne er modtaget. For noget tid siden modtog jeg nogle af Depens nye kollektioner, og må lige vise jer min yndlings, som er kollektionen Studie 54. Den er en god blanding mellem klare pastelfarver i både creme, perlemor, metallic og forskellige glitterlakker. Det var en af dem, hvor jeg bare ikke kunne vente med at prøve dem på neglene og specielt én, som jeg normalt aldrig synes ville klæde mig, er blevet min nye besættelse.

dsc_0062

Prøv lige at se hvor smukke de her er sammen! Fra venstre til højre:  539, 540, 541, 542 og 545. Bare når jeg ser på det her billede, får jeg lyst til at lægge neglelak. 540 har haft en ret dragende effekt på mig, jeg plejer at foretrække lidt mere neutrale farver på mine negle, men den her blev jeg ret besat af. Har nådet at ligge den på mine negle hele 4 gange, siden jeg fik den ind af døren.

dsc_0063

Nogle fine glitter neglelakker. Det er sjældent jeg vil købe dem i store størrelser, da det virkelig er meget få jeg virkelig får brugt, hvortil fordelen ved Depend kommer. De er billige og gode hvis du lige mangler en farve til noget nail art eller en ny modefarve du ikke er sikker på endnu er dig.

Studio 54 forhandles nu i Bilka til 25 kr / stk 

Mærke: Depend Cosmetics
Produkt:Studio 54 Kollektion
Produkttype: Neglelak
Størrelse: 5 ml
Pris: 25 kr
Forhandles: Bilka

dsc_0068

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Goodiebox januar '18