Part 2: Ryd op med KonMari - Tøj og tilbehør

EBay Fund #113 Koreansk Makeup

{ indlægget indeholder reklamelinks }
Reklamelinks er markeret med *

ebay-fund-koeb-anbefalinger-koreansk-makeup

På tide med nogle flere eBay tips fra Korea? Der er mere hvor det kommer fra, og jeg har også modtaget flere af produkterne fra sidste eBay tips, som jeg lige nu er i gang med at teste og snart kommer med en anmeldelse – kan lige så godt sige med det samme, alle produkterne har været over forventning! Her kommer dette indlægs produkter – som jeg ikke har prøvet, men som har jeg hørt om.

Etude House Dr. Mascara* 37,80 kr

En billig mascaraprimer, for at give dine vipper en smuk løft og længde på vipperne.  Hvis længde ikke er nødvendigt, findes der også en primer der giver ekstra volumen!

Etude House Bling Bling Eye Stick* 30 kr

Cremede øjenskygge sticks, der er kendt for deres lange holdbarhed. Den bruges til at få øjnene til at fremstå mere åbne ved at lægge den lige under øjnene.  Fås i flere farver.

The Seam Cover Perfection Concealer Foundation* 73,32 kr – 20 % rabat

En high coverage foundation der skulle kunne holde hele dagen. Den er lavet efter inspiration af deres meget populære cover perfection concealer. Kontrollere sebum, plejer med anti-wrinkle og har en whiting effect. Derfor, undgå den hvis du har for tendens til tør hud.

Laneige Eyebrow Cushion-cara* 118,11 kr – 17 % rabat

Et vandfast brynprodukt i cushion-form, og hvor der er alt hvad du skal bruge, for at få smukke bryn. Brug den den medfølgende pensel for at tegne dine bryn op eller med en ren mascarabørste, for at give et naturligt fylde – eller en kombination af begge.

TonyMoly BCDation Triple Essence Cover Balm SPF 30 PA++* 98,34 kr  – 18 % rabat

Har kun læst om produktet, men jeg er så nysgerrig! Det er en 3-i-1 cover balm, som indeholder 68 % vand essence, som plejer og giver din huden en smuk glød, når den er påført. Den lysner og plejer huden, samtidig med den skulle have en ret god dækevne, sådan som jeg kan forstå på det hele – tager jeg fejl? Men hold hast den er pæn og se på!

SecretKey Sweet Glam Two Tone Glow* 50,53 kr

Dupes af de noget dyrer gradient læbestift – f.eks. The Laneige. Denne her skulle være en let og fugtende formular, der skulle have en god holdbarhed i forhold til konsistensen, og prisen er ekstrem god!

W.Lab Bling Bling Cheek* 88.58 kr

Kompakt blush med pudderkvast, men to rum hvor der er plads til pensel i det ene rum. W.Lab indeholder derudover kun ”naturlige ingredienser”. Indeholder highlighter og 3 farvede blush, der kan bruges alene eller blandet sammen. Giver en naturlig glød.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Part 2: Ryd op med KonMari - Tøj og tilbehør