Mål for september

Tilbage fra ferie | Post-Disney Depression

disneyland-parisJeg er nu kommet tilbage fra ferie og faldet lidt på plads igen. Jeg startede min tilbagevenden i Danmark med en lang weekendvagt – og IKEAs årsfest lørdagaften, så først i går jeg var rigtig hjemme og skulle starte en hverdag igen. Det er også første gang jeg sådan skal have en rigtig hverdag igen, efter jeg min sygemelding med stressudløst depression. Det bliver spændende hvordan det går, men har et spændende specialeemne, så det hjælper!

Men jeg har dog opdaget noget…. Jeg tror jeg har fået en omgang PDD eller Post-Disney (vecation) depression. Som er en nødtrygthed nogle oplever efter deres rejse til Disneyland. Disneyland er jo virkelig en gennemført teamtiseret park, hvor de almindelige sociale normer ophører, nostalgi har fri løb, masser af forlystelser og shows.

I går gik jeg turen ned mod universitet, til mit vejledermøde, en tur ned af en bakke hvor udsigten er så smuk, jeg kan aldrig blive træt af den. Vejret var godt, temperaturen perfekt og det var bare småsnakken fra andre og fuglesang der kunne høres.. og duften af sådan lidt fugtig træ ….Så var mit hjerte tilbage i Frontierland, og havde virkelig svært med at være i nuet og nyde der hvor jeg var. Jeg havde mest bare lyst til at putte et par disneyøre på og stå i lange køer, i stedet for at være voksen og snakke om mit speciale.

img_20170907_200530_059

MEN… Jeg har da formået at overholde mit mål om at holde ferie. Specialet har da været der, hvor jeg har kommunikeret med nogle firmaer og gjort mig videre tanker, men bloggen var der slet ikke tid til. Havde alt for travlt, hvilket var fantastisk! Der kommer mere om det, og jeg har også planer om at lave en video med tips og tricks til Disneyland Paris. Men er lige nød til at få alt det praktiske omkring speciale i gang.

Uden der går for meget Disney i det, har jeg også shoppet en del, og nogle af tingene ser i ‘bare’ i et indlæg (der er seriøst lækre ting imellem), men planlægger også at lave en video haul med mine franske apotker køb – for Frankrig forstår virkelig at gøre ventetiden på apotekerne til shopping mekka! Skal bare hitte ud af at filme ordenligt indendørs og redigere, men det er vel ikke så stort et problem?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Mål for september