Augusts skønhedsfavoritter

Mål for september

mine-maal-september

Jeg følte at det gik godt at komme ud med sidste måneds mål, og derfor prøver jeg igen! Hvordan gik det med sidste måneds mål: Jeg er faktisk næsten færdig med mine konmarie indlæg – som er blevet til 6 indlæg, som jeg håber kan hjælpe jer i gang med en fantastisk rejse igennem dit hjem og tidligere liv. Fik gået de fleste dage, undtaget de dage jeg havde downperiode eller arbejdsweekender. Faktisk gik det godt med alt… undtagen billeder af det jeg vil sælge.. Damn! Fortæl gerne om dine mål for september!

1. PRØVE AT HOLDE FERIE

Når jeg dag er på vej mod Frankrig, som er samme dag jeg officielt starter på mit speciale, kan det være svært at få tankerne væk fra specialet. Jeg har allerede skrevet til en god håndfuld virksomheder, og skal have skrevet til nogle flere, så er også nød til at være på min mail, når nogle svare tilbage… Men det skal ikke ødelægge min ferie.

2. IKKE KØBE ALT HVAD JEG GERNE VIL HAVE

Når den står på storbyferie, så den selvfølgelig også på shopping, og jeg har en hel liste med ting jeg vil kigge efter. Alt en ramme fra Reims til champagne kapsler, til disney, vintage køb og makeup. Jeg tror jeg har svært ved at begrænse mig, når jeg skal bo overfor Europas 2. største shoppingcenter  (med 160 butikker) og stor outlet by (med 110 butikker), udover alle butikkerne i Paris. Min plan er at notere alt hvad jeg køber, så jeg kan holde styr på hvor mange penge jeg faktisk bruger, og så vente med at købe alt de ’praktiske’ fra apoteker og Sephora til sidst

3. LÆRE MIT NYE KAMERA AT KENDE

Jeg har købt et Canon Powershot G7 x Mark II, så jeg har et mindre kamera end mit store spejlrefleks, uden at gå for meget på kompromis. Jeg bruger stort set kun mit spejlrefleks derhjemme, da det er stort og ret tungt hvis jeg skal ud på ture. Jeg har bare haft for travlt til at sætte mig ordenligt ind i det nye kamera, så kan ikke finde ud af at bruge andet end autofokus pt. – og det er virkelig mange penge at smide efter et kamera, hvis man får så lidt udbytte af den.

4. GENNEMSNITLIG 12.000 SKRIDT OM DAGEN

Har lige fået en ny oplader ind af døren til mit aktivitetsur, så nu ændre jeg mit mål om gåture hver dag, til mindst 12.000 skridt i gennemsnit om dagen. Jeg har kun pakket fornuftige sko til ferien. <3

5. ÉN DAG AD GANGEN

Jeg bliver som nævnt i sidste indlæg raskmeldt fra d. 1., men kan godt mærke hvordan stressen stadig har fat i mig. Tid og deadlines er ikke blevet noget jeg kan holde så meget til stadig, og har været ret stresset den sidste måned, bare ved at vide jeg skal have gjort ting færdig inden jeg tager afsted, specialestart m.v. Ender med at min sygemelding skal strækkes, hvis jeg ikke tager én dag ad gangen. Jeg prøver ikke at planlægge for meget, hverken med speciale, ferien eller andet, men bare tage det som det kommer – hvilket jeg har svært ved at acceptere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Augusts skønhedsfavoritter