Depends efterårskollektioner 2017

Forberedelse til vild halloween makeup – flydende latex

coolstuff-haloween

Reklame | Produkterne er modtaget af Coolstuff

Jeg har virkelig længe gerne ville prøve at lege med flydende latex til at lave effekter med makeup, men jeg troede det var sådan noget jeg skulle i specialbutikker for, hvilket jeg ikke helt kunne overskue. Men Coolstuff kontaktede mig, for at gøre opmærksom på deres nye halloween shop, og jeg blev helt høj over alt det flydende latex, så en så stor webshop som Coolstuff, som jeg har handlet ved flere gange (de er i øvrigt ret leveringsdygtige til ting til pakkekalenderen – tjek evt. mine ideer til pakkekalender til ham og hende).

Haloween er også en af de udenlandske traditioner jeg synes er fedt vi i Danmark er begyndt at adoptere – og sidste år har jeg et kæmpe lager af slik, til udklædte børn der kom forbi. Efteråret er mørkt, trist og gråt og virkelig i en sæson hvor der ikke er meget at fejre. Derfor elsker jeg hvordan haloween kan være både for børn og voksne! I år skal jeg til fest d. 28. og vil indtil da øve mig med latex til at lave nogle fede make up looks.

Produkterne du ser på billedet er: Latex Milk Pint (der er også en billigere udgave her), små latex med farve fra Smiffys (her medfølger pensel) og ekstra svampe til påføring af Latex. Skelethovedet kommer fra en kirkegårdsdekoration.

Hvorfor latex?

Når latex tørre, bliver det lidt ligesom et ekstra lag hud. Når den hvide latex tører op, får den en en gennemsigtig, gullig skær, men du kan farve den selv, både ved at påføre makeup ovenpå eller f.eks. blande foundation i under omrøring, for at få en hudfarvet latex. Du kan bygge den op og skabe forhøjninger med toiletpapir, vat og andre materialer, så du kan lave nogle vilde effekter (se videoer nederst). Det er meget brugt til at lave fake sår og skader, men kan også bruges til lidt mere fantasy.

Det skal du tilgengæld være opmærksom på

  • Mange er allergisk overfor latex, derfor lav en allergitest på armen, inden du propper det i ansigtet.
  • Latex hænger fast i hår! Du kan købe en base beregnet til formålet, men har hørt at andre bruger f.eks. en limstift ovenpå brynene, som virker lige så godt.
  • Der findes forskellige latex til andre hobbybrug, så gå efter det der er lavet til huden da det ikke indeholder ammoniak.
  • Husk at dække alt af, inden du går i gang.

og lidt inspirration til hvad liquid latex kan bruges til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Depends efterårskollektioner 2017