Goodiebox august '17 - Din månedlig skønhedsbox

TBS Japanese Matcha tea Pollution Clearing Mask + 30 % ved The Body Shop

the-body-shop-japanese-matcha-tea-pollution-clearing-maskREKLAME | Indlægget indeholder produkt jeg har modtaget til test

Lang titel, men der er to ting jeg vil med dette indlæg….
Fortælle først og fremmest at der lige nu og frem til d. 3. september er medlemsdage i The Body Shop både online og i butikkerne med hele 30 %*, og derfor en god mulighed for at få en god besparelse på f.eks. den nye ansigtsmaske fra The Body Shop, som jeg vil fortælle lidt om her. Brug koden: LYBCDK online når du handler, og husk der er gratis fragt ved køb over 300 kr.

For et par måneder siden skrev jeg, at mine yndlingsmasker var fra The Body Shop The Body Shop Expert Facial Masks serie, og er de stadig.. Jeg har endda fjernet alle andre ansigtsmasker fra min badeværelseshylde!

Et af nyeste skud på TBS stammen, Japanese Matcha tea Pollution Clearing Mask, var jeg så heldig at modtage fra The Body Shop, efter jeg havde fået pressemateriale – jeg havde bestemt mig at købe den under alle omstændigheder, da jeg blev nysgerrig, da den her ansigtsmaske skiller sig ud fra de 5 tidligere Expert Facial Masks.

LÆS OGSÅ: Mine Yndlings Ansigtsmasker – The Body Shop Expert Facial Masks

Som det fremgår af navnet, er denne maske er lavet for at fjerne og beskytte huden mod den forurening der findes i byområderne, som kan ødelægge hudcellerne og forårsage tørhed, inflammation, pigmentforandring og tidlig aldring af huden.

the-body-shop-expert-facial-masks

Til: Alle hudtyper, fjerner forurening og urenheder.
Aktive ingredienser: Grøn matcha te fra Kakegawa i Japan (som er fuld af antioxidanter som catechiner og polyfenoler) økologisk Community Trade aloe vera fra Mexico og mælkebøtteekstrakt.
Anvendelse: Påføres med et jævnt lag i ansigt og hals på afrenset hud. Lad virke i 5-10 min, evt. mens massere ansigtet imens for at opnå en blid eksfoliering. Kan anvendes op til 3 gange om ugen.
Andet: Masken er kølig i ansigtet og km mærke i form af en mild prikke på huden, men stadig langt fra på samme måde som Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask. Ansigtsmasken er vegansk.
Min Mening: Udover maskens funktion, skiller denne sig også meget ud fra de andre med konsistensen, modsat de andre der enten har været leret eller en form for gel konsistens er denne meget mere cremet og næsten smøragtig med små korn i. Konsistensen gør, at den er mindst drøj i brug af de 6 ansigtsmasker. Det er svært at bedømme om masken fjerner forurening, men min hud føles blødere og ser klarer og friskere ud.

Mærke: The Body Shop
Produkt: Expert Facial Masks
Størrelse: 75 ml
Pris: 150 kr
Forhandles: The Body Shop butikker og online

Ingredienser: Water, Kaolin, Propanediol, Olea Europaea Fruit Oil/Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Luffa Cylindrica Fruit, Butyrospermum Parkii Butter/Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Phenoxyethanol, Parfum/Fragrance, Caprylyl Glycol, Polysorbate 60, Sodium Polyacrylate, Prunus Armeniaca Seed Powder/Prunus Armeniaca (Apricot) Seed Powder, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Tocopherol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Taraxacum Officinale Rhizome/Root Extract/Taraxacum Officinale (Dandelion) Rhizome/Root Extract, Menthol, Sodium Hydroxide, Tetrasodium Pyrophosphate, Limonene, Citric Acid, Camellia Sinensis Leaf Extract, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Caramel, CI 19140/Yellow 5, CI 42090/Blue 1.

*Gælder ikke gaveæsker, velgørenhedsprodukter, gavekort eller andre tilbud

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Goodiebox august '17 - Din månedlig skønhedsbox