Bath Puffs fra Søsterne Grene

Få en hud som stjernerne – STARSKIN er kommet til Danmark

starskinSPONSORERET |Modtaget anmeldereksemplar og indlægget indeholder reklamelinks!

Hvis du har set min instagram, har du set jeg har modtaget nogle Starskin sheet-masker, jeg har først prøvet dem nu her, hvilket jeg også vil uddybe senere. Skom i juni til Danmark og bliver solgt i Matas til en priser mellem 79,00 – 119,00 kr.

Starskin er et ret nyt firma fra 2015, som siden har haft rigtig travlt og udviklet 23 forskellige skønhedsprodukter –  og vundet mange priser for deres sheet-masks. Sheets mask er typisk koreansk, men er udviklet af hollanske Paul Hendriks og Nicole Arnoldussen i samarbejde med dermatologer, kosmetologer og kendtes makeupartister, kombineret med skønhedsteknologi fra Korea, for at give den smukkeste og mest strålende hud som du kender fra sternerne.

Sheet maskerne

Sheet maskerne består af en bio-cellulosemaske fiberbase laver af økologisk kokusjuice, som klæber sig til ansigtet som et lag ekstra hud og som ”tvinger” de aktive og lækre ingredienser ned i huden inden de fordamper. De fås både som klassiske ansigtsmasker, men har også lavet nogle specielt til læber, øjne, hænder og fødder – hvor sidstnævnte er et ret billigt alternativ til babyfoot og nok også en mere heldig oplevelse end min baby foot oplevelse fra eBay. Jeg har i hvert fald tænkt mig at købe dem, næste gang jeg kommer i Matas.

starskin-1

Jeg har prøvet SILKMUD Green Tea Clay mask (modtaget til test), som er en lermaske som virkelig praktisk da den ikke sviner og skal sættes på i to dele. Sidstnævnte gør den passer virkelig godt til ens ansigt – og specielt vigtigt, da denne tørre op. Den føles meget behagelig og efter 20 min var den helt indtørret og efterlod huden ren, skinnende og en smule strammet op.

Jeg har også prøvet Glowstar Foaming Peeling Perfection Puff (modtaget i Marts måneds Goodiebox ), som modsat alle andre produkter ikke er sheet mask, men en peeling puff du kan bruge flere gange. Den bruger den sammen med vand hvor den skummer op med produktet indeni, men tror også at puffen kan bruges alene, når den er ”brugt op”. Den føles lidt sjov på puden, da følelsen ikke minder om andre peeling produkter jeg har prøvet, sådan ret fin men samtidig en smule grov samtidig.

Sidst men ikke mindst har jeg prøvet After Party Brightening (modtaget til test) som er en klassisk sheetmaske i et stykke. Den er jeg virkelig overrasket over, da den virkelig fik min hud til at se friskere ud end jeg selv var, efter at have været ude hele natten og supporteret politiet i weekenden. Den har en afkølende effekt der fjerner hævelser og samtidig lysnede den min trætte hud og gjorde den mere ensartet at se på – helt sikkert en jeg selv skal købe igen!

Her hvor jeg synes at Starskin har sin rigtg store fordel i forhold til de asiatiske er, at de passer godt til mit ansigt, hvor jeg mener vi måske er lidt højere og derfor lidt større ansigt end de fleste asiater (er jeg helt galt på den?) Øjenhullerne passede faktisk, og skulle ikke hive i den for at få den til at passe til øjne, næse og mund. Sådan virkelig behagelig – og nem at få fat i!

Min generelle mening om sheet masker

Jeg bruger sheet masker, og har efterhånden også mange på lager. Men jeg må samtidig også indrømme jeg hurtig bliver nærig og kun bruger ved ”specielle lejligheder”, når det kun er en engangsfornøjelse – som ikke ligefrem billigt. Ansigtsmasker gør ikke vidunder for din hud på sigt (måske på nær peeling), da det er ved grundplejen miraklerne sker, men de kan alligevel noget, og jeg synes dog også sheet masker giver dét ekstra i forhold til almindelig ansigtsmasker. Men hvis jeg bruger en sheet maske om ugen, løber det altså hurtigt op i mange penge, hvor jeg kunne have investeret i en god hudplejebase. Så for mig er det en ekstra hudpleje luksus.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Bath Puffs fra Søsterne Grene