Få en hud som stjernerne - STARSKIN er kommet til Danmark

eBay fund #112 Koreansk makeup

ebay-koreansk-makeup-tips-billigreklamelinks2

Jeg kunne se at folk var vilde med det sidste eBay indlæg, og nu kommer den lovede med koreansk makeup. Der kommer helt sikkert flere eBay indlæg med koreansk makeup, da jeg havde virkelig svært ved at begrænse mig, og har i hvert fald allerede til to indlæg mere lige nu. Ligesom ved sidste indlæg, er det en blanding af ting jeg allerede har, eller nogle jeg virkelig godt kunne tænke mig. Hvis du selv vil på jagt på eBay efter koreansk makeup, så være virkelig opmærksom på hvem du køber fra – pga. Koreansk kosmetik eksplosive populariet, svømmer eBay desværre rundt i fake produkter.

LABIOTTE Chateau Labiotte Wine Lipstick 77,26 kr

Udover en helt fantastisk indpakning, smukke farver og og vitaminbombe af inekstrakter fra Chateau Margaux,  har læbestiften også en smudge pensel i toppen, så der kan rettes til eller lave den populære farvegraduering. Læbestiften efter et matt finish, men fugter samtidig dine læber!

INNISFREE No Sebum Mineral Pact 69,25 kr

En kompakt transperant powder der fjerner overskydende sebum, gør hud mat og blød. Den findes også i en løs pudder, men denne her er lige til at have med i tasken til at opfriske i løbet af dagen! Den kan også bruges i hårrødderne hvis du døjer meget med fedtet hår, ligesom den kan påføres under øjenskyggen eller læbestiften for at øge holdbarheden. Er så glad for den.

ETUDE HOUSE Beauty Shot Face Blur SPF33/PA++ 78,15 kr

En primer jeg lige nu venter i spænding på at modtage! Den skulle være lidt af en hellig gral indenfor koreanske makeup primere. Skulle efterlade huden med et photoshoppet finish med en blurring effekt. Den er desuden udstyret med en SPF 33 / PA++ .

ETUDE HOUSE Proof 10 Eye Primer  36,58 kr

En ekstrem billig eyelid primer, som gør din øjenskygge fremstår mere pigmenteret og øger holdbarheden markant.

HOLIKA HOLIKA Jewel-light Waterproof Eyeliner 31,47 kr

En vandfast effekteyeliner, lige de her tre vil jeg fremhæve, da de er fantastiske til under øjet. Jeg har den der hedder Pink Topaz, som har en beigepink perlefinish. De er også lavet i en række mere mørke efterårsfarver, der også er værd at se på.

TOO COOL FOR SCHOOL Artclass By Rodin Blusher 84,14 kr

Utrolig smuk blush, jeg er så forelsket! I Artclass serien er der også en highlighter og en bronzer i samme stil og lige så smukke! Blusher og highlighter er på min “must buy” ebay liste.

ETUDE HOUSE Play 101 Stick Highligter 68,05 kr

Sådan en – hold fast hvor får du meget for pengene highligter! Brug den alene, eller sammen med en kompakt highligter for virkelig at opnå en POP-effekt. Jeg har skrevet og sammenlignet den med blandt andet Benefit og The Body Shop her.

TONYMOLY Liptone Get It Tint 40,25 kr

Smukke liptints i lækker indpakning. Den fås i 8 farver, hvor jeg godt vil have 4-5 af dem – har bare svært ved at vælge hvilken jeg skal starte ud med!

10 kommentarer

 • Olivia

  Hejsa! Jeg har selv lige klikket pudderen og primeren hjem, fordi jeg blev så inspireret af dit indlæg! 🙂 Men jeg blev lige nysgerrig på at vide, hvordan man tjekker om sælgeren er fake? Hvordan kunne du se, at lige netop den INNISFREE, som du har linket til, er ægte? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • olivia

  Hejsa! Hvordan kan man se, at det er “den ægte” varer når man handler på eBay? 🙂 Altså hvordan har du fundet frem til, at lige netop den INNISFREE, som du har linket til, er ægte? Jeg har forresten selv lige klikket både pudderen og primeren hjem og jeg glæder mig til at modtage dem! Tak for et dejligt indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Hej Olivia,
   Dem jeg linker til, er altid nogle hvor der er 100 % sikkerhed, så kan det godt være man kan finde den en smule billigere ægte, men ikke noget jegk kan garentere for.
   Men der er forskellige ting, f.eks. Om det er en anerkendt sælger (ikke bare antal vurderinger), flere har alm. koreanske webshops, og det plejer at være en stensikker indikator på det.
   Hvis det er en ‘nyere’ sælger, er jeg altid på vagt og forhører mig i kbeauty forums om erfaringer, da det desværre også er set, at der findes sælgere der udelukkende fokusere på fake koreansk kosmetik – for det leder mig over til næste tip: Undgå generelt sælgere der også sælger alle mulige andre kategorier end kosmetik. Så er shippingland også utrolig vigtigt, det skal være korea. Så igen, jeg har sådan 5-6 sælgere jeg altid prøver at holde mig til, hvis jeg bliver i tvivl om et produkts ægthed. Vil gerne prøve at komme med nogle navne engang, men lige nu ved jeg der er sket en ændring (nogle sælgere gå sammen m.v.) efter en ny eBay regel er trådt i kraft, så skal lige have styr på hvordan landet ligger i eBay land, og hvilken regel der er tale om. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  De sælgere du har linket til, er det nogle du “stoler” på? Jeg syntes det kan være lidt en jungle at finde rundt i! 😉

  Har du modtaget face bluren? Syntes den ser ret interessant ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Alle dem jeg har linket til er sælgere jeg er tryg ved, har handlet ved mange gange på nær sælgeren af netop face bluren, men der har jeg forhørt mig rundt om det var en jeg kunne stole på. Og det er også der har jeg bestilt face bluren fra – og har desværre ikke modtaget endnu 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Okay tusinde tak! Jeg vil give blur’en et try! Glæder mig til at høre hvad du syntes om den!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker de her indlæg og mange mange flere om KK-beauty tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Hej, har du fået prøvet Face Blur’en?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Få en hud som stjernerne - STARSKIN er kommet til Danmark