TBS Japanese Matcha tea Pollution Clearing Mask + 30 % ved The Body Shop

Augusts skønhedsfavoritter

makeup-hudpleje-favoritter-august-2017Indlægget indeholder reklamelinks | I morgen starter det officielle efterår, selvom det føles som om vi bare er gået fra forår til efterår, og sprunget det mellemliggende over. August har været præget af “en ny start” for mig, da jeg er ved at forberede mig på at komme rigtigt i gang igen med studiet efter et halvt års pause. Som tiden flyver, det føles slet ikke som om der er gået et halvt år, eller har haft sådan rigtig tid til at slappe af, men sådan er stress vel – små ting og opgaver fylder ekstremt meget, men jeg prøver!

REVLON |Nutri Color Creme 600

I film, bøger og i kandisverden markeres ofte en overgang specielt for kvinder med en drastisk forhandling i håret. Der er en psykologisk effekt af det, og det er også hvad der er sket for mig. Jeg fik klippet omkring 20 cm hår af og fik det farvet rødt. Rødt hår skal holdes og det er ikke ligefrem billigt. Revlon farvebomber er fantastiske til formålet, og var også det jeg tyede til, da jeg havde lilla hår – faktisk kunne jeg nøjes med lilla farvebombe. Jeg plejer at købe den store udgave, men var ikke sikker på om jeg havde overskud til at holde det røde, så købte to små i ste
Mærke: Revlon
Størrelse: 100 ml / 250 ml
Forhandles: Nicehair, Stylebox, Normal m.f.

DEPEND | Neglelak 426

Det er desværre fra en 2014 efterårskollektion, men den er stadig så smuk på tæerne, og den passer godt med den grønne farve jeg er blevet ret besat af, den er mørk grøn med grøn shimmer i 2 nuancer, der giver et fantastisk flot spil. Flere grønne shimmerfarver tak!
Mærke: Depend Cosmetics
Pris: 40 kr
Størrelse: 5 ml
Forhandles: Matas og Bilka

THE BODY SHOP | Oils Of Life Intensely Revitalising Facial Oil

En virkelig drøj ansigtsolie, som er hurtigabsoberende og ikke fedter. Det er en virkelig hyped olie og bestseller, og helt forståeligt. Den indeholder 99 % olier af naturlig opringelse. Olien tilføjer fugt og gør huden mere fyldig og elastisk. Om jeg kan anbefale den, ja! Dette er min anden flaske. Vil gerne komme med et længere indlæg.
Mærke: The Body Shop
Pris: 325 kr / 485 kr
Størrelse: 30 / 50 ml
Forhandles: The Body Shop – husk der er 30 % i øjeblikket.

RCMA | No-Colour Powder

Virkelig billig transperant pudder hjælper min makeup til at sidde hele dagen og makeuppen ikke creaser eller kagersammen… og det bedste ved det hele – den funger også på tør hud! Du får ekstemt meget for få penge, sjældent du ser så stort et produkt i den kategori., tilgengæld går man på kompromis med emballage, men hellere betale for et godt produkt, ikke?
Mærke: RCMA
Pris: 107,6 kr
Størrelse: 85 g
Forhandles: Beautybay

TIA’M | My Signature C Source

Korenask hudpleje når det er bedst. Det er en C-vitamin serum, som reducere min rødmen og får min hud til at se merkant friskere ud.  Den indeholder hele 20 % L-ascorbic acid, som er ren C-vitamin. C-vitamin er en kraftig antioxidant der reducere pigmentskader og forbedre kollegenniveauet. Da c-vitamin er ret skrøbelige overfor varme, så jeg har den i køleskabet, men giver mig så en lækker kølig fornemmelse der er lækker når dagen er slut og jeg skal igennem min aftenrutine.
Mærke: Tia’m
Størrelse: 30 ml
Forhandles: Forskellige steder på eBay, f.eks. denne sælger. OBS: Vær opmærksom på at der er mange fake Tia’m produkter på markedet.

EVERYDAY MINERALS |Jojoba Color Corrector (Sunlight)

Jeg skrev tidligere i sommers om Everyday Minerals Jojoba Color Corrector, hvor Sunlight vidst erstattede den tidligere cover. Da jeg var glad for de andre, måtte jeg også prøve denne her, og er ikke skuffet. Denne corrector er god til under øjnene, men reducere også en smule rødmen (hvis du har meget rødme, så brug den grønne i stedet). Dækevenen er medium, og farven er alligevel tilpas naturlig at jeg ikke behøver at dække den med foundation eller concealer bagefter nødvendigvis.
Mærke: Everyday Minerals
Pris: 44 kr
Størrelse: 1,7 g
ForhandlesiHerb

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

TBS Japanese Matcha tea Pollution Clearing Mask + 30 % ved The Body Shop