Goodiebox juni '17 - Festival Fever

5 juni favoritter

dsc_0009reklamelinks2

Bedre sent aldrig, sådan er det lidt med stress og depression. Små sejre – jeg har haft en down-periode igen. Hvilket gør sindsygt ondt, da jeg synes alting begyndte at gå så godt. Men op på hesten igen! Jeg er stadig ramt, men skal i gang, da jeg gerne vil have ordnet en masse i hjemmet til på søndag, hvor jeg skal hente hjemmets nye hersker – en rangdoll killing!

Men først nogle af mine favoritter i juni!

PUDDERDÅSERNE | Alt-i-en beskyttelse (modtaget som reklamegave)

Er du vild med Pudderdåserne Alt-i-en Creme, skal du overveje at se på Pudderdåsernes fugtende Alt-i-en beskyttelse som er en dagcreme med en smule farve og SPF40 og PA+++++! Konsistensen er tynd og fedter minimalt og fungere både i sig selv, ellers som en primer under din almindelige makeup. Farven er meget transparent, så selvom jeg er til den blege side, kan den godt gå sammen med huden.
Mærke: Pudderdåserne
Pris: 245 kr
Størrelse: 50 ml
Forhandles: Matas og Gosh

DERMA E | Overnight Peel

En mild 5% AHA peeling. Har købt den for lang tid siden (så lang tid, at den nu har skiftet emballage),  men har noget tid stået glemt på badeværelseshylden, og det var først efter at min Keratosis Pilaris rigtigt kom frem i ansigtet, ville jeg først se hvad jeg havde på lageret, før jeg købte (rigtig godt tip i øvrigt!), og jeg kom efter jeg havde denne her – og den virker. Min hud, trods masser af stress fra min stressudløste depression, været rigtig pæn. Faktisk næsten aldrig været så pæn – trods de stressudløste urenheder. Det er selvfølgelig ikke denne alene, der har gjort det, men jeg kan se at de andre produkter jeg bruger, bliver bedre i kombination med denne – da det er den største ændring. Lidt af en musthave – og prisvenlig.
Mærke: Derma E
Produkttype: AHA Peeling
Pris: 98 kr
Størrelse: 60 ml
Forhandles: iHerb

REPETTO | Eau Florale EDP

Nævnte den også i mine forårsfavoritter, men den er stadig en lækker favorit, der indeholder min signatur – duft af roser her i kombination med grape og blommeblomster så den bliver friskere og sød på samme tid. Det er ikke en der er mega nem og populær, hvilket gør den endnu bedre efter min smag – jeg undgår bevidst de mest populære parfumer, da den ikke bliver så personlig.
Mærke: Repetto
Produkttype: Parfume
Forhandles: Billig Parfume (80 ml – tilbud) og Eau De Parfum (30 ml – tilbud)

ELEVEN AUSTRALIA | Miracle Hair Treatment

Jeg hader lidt de produkter der lover lidt for meget, i den forstand at dens egenskaber bliver præsenteret som flere forskellige, når det egentligt er lidt de samme..  Uden at gå for meget i detaljer her, så lover Miracle Hair treatment dig hele 11 ting! Kunne virke som en hellig gral, en der løser alle dine problemer, men nej. Men den er heller ikke skuffende. JEG bruger den mest ift. Detangle, og kontrol af krus og flyvsk hår, men den giver mig også shine og pleje – så selvom jeg ikke er enig i 11 fantastiske egenskaber, så er den god, og vil gerne købe en ny igen, når den her snart er tom.
Mærke: Eleven Australia
Produkttype: Hårpleje
Pris: 149 kr
Størrelse: 125 ml
Forhandles: Eleven Australia og udvalgte frisører (find forhandlerliste på siden)

BENEFIT | Cheek Parade

Denne limited edition palette, har været et kært eje siden jeg fik den hjem. Jeg var faktisk ret panisk, da jeg opdagede den var til salg, da den tidligere LE blush palette blev revet væk – men den er stadig til at få fat i! Den indeholder 5 fullsize blushes, hvor to af de nyeste Benefit blushes er med – Hoola Lite (en lysere udgave af Hoola) og Galifornia (en mere pink udgave af Coralista). Denne palette med 5(!) fullsize blush, koster det samme som 2. Den er virkelig all-around, med både farver til hele året. LOVE IT!
Mærke: Benefit
Produkttype: Blush
Pris: Ca. 420 kr
Størrelse: 33 g
Forhandles: Debenhams og House Of Fraser

1 kommentar

  • Mia

    Jeg har også lige skrevet om mine favoritter på min blog 😀 Den overnight peel lyder rigtig god – måske noget jeg vil prøve på et tidpunkt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Goodiebox juni '17 - Festival Fever