Billig ultratynd solfaktor fra Japan – og som ikke fedter!

Goodiebox juni ’17 – Festival Fever

goodiebox-juni-2017 reklamelinks2

Juni måneds Goodiebox er landet og pakket ud. Temaet her er festival fever, med tanke på at vi ikke skal til at bruge en masse tid på sætte hår eller ligge den perfekte makeup – men vi vil stadig gerne se godt ud! Denne måneds boks indeholder hele 8 produkter, hvor 5 er fullsize og 2 er luksus prøver – yes!

dsc_0002

Denne måneds Goodiebox indeholder:

EMITÉ MAKEUP | Nail Lacquer (Dahl)  *full size*
GOODIEBOX | Hårbånd *full size*
BIODERMA | Solution Miceallaiere *full size*
L’ORÉAL | Pure Clay Glow Maske
MODELCO | Brush Cheek Powder (Peach Bellini)
BELLAPIERRE | Mini Kabuki Brush *full size*
GIRLZ ONLY | Dry Shampoo, Dawn ’til Dusk *full size*
RSFU Intim Easy Shave Gel

Det første der springer mig i øjnene er (udover Bioderma) at der er lidt til det hele, lidt til håret, lidt til…… benene, lidt til huden og negle. Sådan du er rimelig dækket ind.

Til håret er der Girlz Only dry shampoo og et hårbånd i vintage rosa farve. Jeg hari kke prøvet Girlz Only dryshampoo, men da jeg løber tør for min egen lige om lidt, føles det som om Goodiebox har kendt til mit behov. Hårbåndet virker til at være i fin kvalitet og selvom farven ikke ligefrem er dansk modefarve, er den anvendelig.

Til benene er der en shave gel, som også er specielt velegnet til intimområderne – jeg har tidligere været stor fan af ShaveSafe, men stoppede med at købe den, pga. prisen (tror dog prisen er blevet lidt mere ‘fair’ siden). Så jeg glæder mig til et nyt godt alternativ, da jeg ærlig talt pt. bruger helt almindelig balsam når jeg barbere mig.

Jeg skal ikke lægge fingerne imellem at jeg er svært begejstret for Bioderma og tidligere har lokket veninder til at købe et par flasker billigt med hjem fra Frankrig, eller købt dem til overpris… Så nu ved jeg, at jeg skal have den her med på ferie til… Frankrig (hvor jeg nok alligevel køber 2-3 liter Bioderma med hjem! Det er en af de bedste makeupfjernere jeg har prøvet til dato, men plejer at være ret dyrt. Linket jeg har fundet dertil er dog vanvittigt billigt! Derudover er der en engangsprøve fra L’Oréal med deres Pure Clay Glow Mask med aktivt kul. Jeg ligger mig gerne i støvet og siger, at jeg har hørt MASSER af godt om denne maske, og det virker til man får virkelig meget for pengene, men jeg har stadig svært ved den slags prøver i breve, får dem aldrig brugt, og det ved jeg også sker denne gang, selvom jeg prøver at sige ‘nu skal det være’

Af makeup er der en blush fra ModelCo er virkelig smuk! Det er en fersken med guld shimmer. Virkelig virkelig smuk – og så er blushen ikke engang fullsize, men alligevel en god størrelse! Jeg har taget den på i dag, og den kunne godt gå hen og blive en ny favorit! Til gengæld så er der en kakubi børste fra Bellápierre, hårene i sig selv er fine og meget meget bløde, men håndtaget er lidt af en ommer.. Hvorfor? Fordi der hvor den er støbt sidder en lille plastiktop, der bestyder den ikke kan stå fladt, men bare vipper… en pensel til… “189 kr”?! No way.. Sidst men ikke mindst en neglelak Emité Makeup, ikke noget fantasitsk at sige, men heller ikke dårligt.

Alt i alt, er jeg godt tilfreds med boksen, specielt gensynet med Bioderma og blushen blev en glædelig overraskelse! Nu er mit mål så at prøve ansigtsmasken i morgen, selvom jeg et sted godt ved, ikke kommer til at ske.

Kunne du tænke dig et månedligt abonnement med en overraskelsesbox hver måned
med 5-8 produkter bare til 169kr inkl. porto, kan du tilmelde dig her.

4 kommentarer

 • Mia

  Jeg er så vild med ansigtsmasken, at den var med i en “favoritter” på min blog 😀 Glæd dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Prøvede den faktisk, den var ikke så ringe. Synes dog at TBS Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask er noget kun bedre på flere punkter, så nok ikke en jeg vil købe – selvom jeg synes Pure Clay Masken har en lækker konsistens.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg bruger også bare balsam til at barbere mig med.. Skulle der være nogen særlig fordel ved at bruge barbergele eller -skum i stedet? Har altid tænk, det bare var en pengemaskine 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Da rigtig mange balsams indeholder silikone, bryder jeg mig ikke så meget om det, jo, man kan selvfølgelig vaske med sæbe bagefter, men for meget sæbe er heller ikke godt for (min) hud. Så jeg barbere ofte i balsam, hvis jeg ikke har andet i nærheden, men køber heller ikke dyr barbergel, så synes ikke det er et problem – tror næsten balsamen for mig er dyrer at bruge, end barberskum. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Billig ultratynd solfaktor fra Japan – og som ikke fedter!