30 % på ALT ved The Body Shop

En naturlig ansigtssvamp, nu fodsvamp?

dsc_0002

Jeg vil starte med at sige, at jeg ikke kan anbefale disse ansigtssvampe ……. til ansigtet i hvert fald, her kan man passende sige ”Intet er så dårligt, at det ikke er godt for noget”

Grunden til jeg stødte på Loofah ansigtssvampe, var da jeg skulle købe de populære skuresvampe fra Suztain (som i øvrigt er virkelig gode!), og der var fri fragt ved køb over 99 kr, og så føles det bare bedre at betale for et ekstra produkt, end at betale for ”ingenting” (portoen).

Loofah ansigtssvampe, er lavet af en naturlig svamp som du måske allerede kender  – vidste du i øvrigt, af en plante der mest af alt ligner en kæmpeagurk? Men den er 100 % naturlig, duftfri og uden kemiske behandlinger. De kan desuden vaskes ved 60 grader eller skoldes for at holde bakterier væk, og holde længere.

Hvis du allerede kender til Loofah svampende, vil du kende til deres eksfolierende egenskaber, og da der på hjemmesiden er gjort klart, at der her er tale om de egyptiske og ikke de kinesiske, tænkte jeg de måske var mere velegnet til ansigtet…

Men må sige… De er grove og alt alt alt for grove til (mit) ansigt! De rev og den blev irriteret, selvom jeg gjorde det meget forsigtigt, og virkelig ikke en særlig rar oplevelse – øv! På grund af deres størrelse på 7 cm, synes jeg så også at de var for små til kroppen – øv… men i stedet… Er de genialt til fødderne! Og da du ikke behøverandet end at peele fødderne og en god fodcreme for at få smukke fødder uden hård hud (hvis du ikke allerede har smidt din fodfil ud for længst, er det på tide!). Så i stedet for at have et rigtig øv-køb, har jeg nu fået fodsvamp, eller bare 3 svampe til at opnå lækre sommerfødder!

Mærke: no-brand (Suztain)
Produkt: ansigtssvampe
Størrelse: 7 cm
Pris: 29 kr for 3 stk
Forhandles: Suztain
Vil jeg købe igen: Kun som fodsvampe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

30 % på ALT ved The Body Shop