Gode tilbud på Real Techniques!

eBay fund #108 pensler og penselsæt

ebay-fund-makeup-pensler-boerster-anbefaling-2017

1) 10 unicorn pensler 2) 7 ombre pensler 3) 5 Harry Potter pensler 4) 6 multifarvet pensler
5) Glitter fisk pensel 6) 6 mermaid pensler  7) foundation  pensel 8) Stippling pensel med sten

Indlægget indeholder reklamelinks | Fandt på dette indlæg imens jeg ledte efter nogle nye pensler til mig selv. Jeg synes kvaliteten på pensler fra eBay kan være meget forskelligt. Nogle pensler duer kun til pynt, mens andre er blevet nogle af mine favoritter igennem de sidste par år. Men hold fast der er nogle vanvittige smukke, sjove og utraditionelle pensler og sæt til næsten ingen penge på eBay! Blev lidt inspireret til det her indlæg.. First World Problem: Hvilke skal jeg vælge? 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Gode tilbud på Real Techniques!