eBay fund #109 50 eBay fund under 10 kr vol 2

Billig ultratynd solfaktor fra Japan – og som ikke fedter!

biore-uv-aqua-rich-watery-gel-spf50

reklamelinks2Jeg må lige komme med en kæmpe anbefaling af denne solcreme, fra japanske Biore, som virkelig er lidt i en klasse for sig – når man sammenligner med de gængse solcremer man kan få i Europa. Solcremen hedder Biore UV Aqua Rich Watery Gel SPF50+ PA++++, og koster sølle 66 kr for 90 ml. Allerførst vil jeg gøre opmærksom på, at den både findes i en 2016 udgave (den jeg har) og en 2017 udgave. Forskellen mellem de to er, at 2017 udgaven er vandfast.

Biore UV Aqua Rich Watery Gel skulle man tro ville være en hvid og fed sag når den har en SPF50+ og PA++++, men er virkelig ikke tilfældet, men i stedet en næsten væskeagtig hvid konsistens, som hurtigt trænger ind i huden uden at fedte. Grunden til den lette konsistens er zinkoxid, som er et fysisk solfilter og… alkohol.. Den indeholder – ligesom så mange andre solcremer, ret meget alkohol. Men når de fleste solcremer indeholder alkohol, vil jeg kun undgå denne, hvis det tidligere har været et stort problem. Jeg har tilbøjelighed til tør t-zone og hudsygdommen Keratosis Pilaris i ansigtet, men synes ikke det har gjort det værre.

biore-uv-aqua-rich-watery-gel-spf50-pa

På billedet har jeg to klat solcreme – øverst som den ser ud når den kommer ud af flasken, og nedenunder en  god klat der lige er blevet smurt ud – uden et hvidt skær!

Den dufter diskret og lidt frugtig citrusagtig, som leder mine tanker hen på Ole Henriksens Herbal Day Creme SPF 20. På huden kan den fungere som en god base for makeup. Den efterlader dog en lille smule shine på min hud i ansigtet (ikke på kroppen, må afhænge af hudtype?), hvor jeg plejer at bruge lidt af den meget hypede RCMA No-Color Powder henover ansigtet.

Er japanske produkter sikre?
Korea er efterhånden blev kendt som de førende indenfor skønhedspleje, og at deres produkter er lige så sikre som i Europa – eller til tider mere sikre. Jeg har dog flere gange fået den tommelfingerregel at vide, at hvis jeg vil gå efter det mest sikre (koreanske) produkt, skal jeg se om det bliver solgt i Japan, da de er kendt for deres meget høje krav og standarder, og hvor Japan stadig har en tradition i at mene at udenlandske produkter ikke er sikre og gode nok. Til at underbygge dette, kan jeg fortælle at dansk oksekød først blev godkendt på den japanske marked, sidste år!

Mærke: Biore
Produkt: UV Aqua Rich Watery Gel SPF50+ PA++++
Produkttype: Solcreme
Størrelse: 90 ml
Pris: ca. 80 kr
Forhandles: Her
Bemærkning: Der kommer nye variationer og forbedringer af solcremen hvert år, så emballagen kan se anderledes ud.

Ingredienser: Water, ethylhexyl methoxycinnamate, alcohol, lauryl methacrylate/sodium methacrylate crosspolymer, C12-15 alkyl benzoate, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, dimethicone, ethylhexyl triazone, polymethylsilsesquioxane, titanium dioxide, xylitol, dextrin palmitate, hydroxyethylcellulose, ratzillacosme.com do.not.copy, glyceryl stearate, acrylates/C10-30 acrylate crosspolymer, cetyl alcohol, aluminum hydroxide, potassium hydroxide, stearyl alcohol, stearic acid, agar, polyvinyl alcohol, isoceteth-20, sodium methyl stearoyl taurate, aminomethyl propanol, sodium stearoxy PG-hydroxyethylcellulose sulfonate, glutamic acid, ceratonia siliqua gum, maltose, butylene glycol, propylene glycol, sodium hyaluronate, royal jelly extract, orange fruit extract, grapefruit extract, lemon fruit extract, phenoxyethanol, disodium EDTA, BHT, fragrance.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #109 50 eBay fund under 10 kr vol 2