Gosh CCC stick

Nu skal du være hurtig – Goodiebox Limited Edition (værdi 1680 kr)

18518039_1719125001437910_7978661575025007858_o*Billedekilde: Goodiebox Facebook*
Indlægget indeholder reklamelinks

Er lige nød til at tippe og Goodiebox Limited Edition box, som ikke er en del af deres abbonoment, men et par lækre bokse med gode besparelser – og de har det med at blive revet væk, så det gælder om at være rigtig hurtig.  Jeg har holdt øje den sidste uge, da jeg vidste at de blev frigivet kl. 9, men ikke hvilken dag. Boxen har denne gang en værdi af 1.680 kr og indeholder 10 af nogle af de tidligere bedst anmeldte produkter – og så koster den kun 349 kr. – på hjemmesiden er det også muligt at se de tidligere boxe, eller bestille The Man Box (husk det snart er fars dag).

Jeg tænker at 6 af produkterne, er nogle jeg er meget glade for, og et 7. produkt, som jeg er ked af jeg fik givet væk (så sendt som i sidste uge, ærede jeg mig over det, da jeg så produktet i butikken!). De resterende er fine nok, og kun ét af produkterne jeg ikke var videre begejstret for, så det blev en ret god handel… – og tiltrængt, da jeg lige nu ligger syg EFTER at have været på en meget hård pencilinkur… Mere om det i et andet indlæg.

I morgen kommer også anmeldelsen af denne månedes almindelige Goodiebox, og jeg glæder mig til at høre jeres mening!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Gosh CCC stick