Lær af mine fejl

God påske – 10 forårsfavoritter!

foraarsfavoritter

*Indlægget indeholder reklame ift. affiliatelinks*

Trods alt hvad der sker for tiden, har jeg stadig nogle favorit produkter, som I skal se! Jeg har ikke fået specielt meget nyt på det sidste, hvilket nok er det eneste positive ved en depression – min bankkonto kan lide det! Depression er en svær størrelse. For dage ser jeg helt ’normal’ ud udenpå, men makeup og pænt hår, og andre dage så…. Jah! Men her er nogle af de favoritter jeg har på det sidste!

LA ROCHE-POSAY| Toleriane Ultra Nuit

En fed og samtidig let natcreme der er ideel til sensitiv og dehydreret hud. Jeg har brugt den i et par måneder nu, og jeg er vild med den bløde og hurtigt absorberende fede creme og effekten på mit hud, der bliver beroliget i løbet af natten. Den indeholder ingen parfume eller konserveringsmidler, men samtidig en en lækker sterilt emballage, hvor luft ikke har adgang.
Mærke: La Roche-Posay
Pris: Ca. 150 – 200 kr
Størrelse: 40 ml
Forhandles: Apo-rot og Med24.

PURELY PROFESSIONAL | 1 Treatent

Hvis du bruger varme stylingsredskaber eller afbleger dit hår, bliver det hurtigt ødelagt! Efter jeg fik striber i, har mit hår virkelig opført sig…. Forfærdeligt! Denne dybdevirkede leave-in treatment har hjulpet meget, selvom den ikke udfører mirakler – men alligevel tæt på! Det fantastiske ved denne, er at nummer 2 ingrediens er kokosolie, et vidunderprodukt der virker. Men her er den ikke fedtet, så den er nem at dosere uden at det ligner du har fedtet hår. Jeg har købt den i både fullsize og rejsestørrelse, og der er til lang tid! Jeg har fundet et produkt jeg vil købe igen og igen […] og  igen!
Mærke: Purely Professional
Pris: 25 – 245 kr
Størrelse: 15 – 150 ml
Forhandles: Purely Professional

REPETTO | Eau Florale

Den anden parfume udgivelse fra det kendte balletsko mærke Repetto. Jeg faldt i svime over den første, og da Eau Florale kom på markedet i 2015, måtte jeg bare eje den! Den er lys, glad, blomsterrig og bare udstråler forår – og derfor min absolutte yndlings forårsparfume, som jeg i øjeblikket bruger 80 % af dagene.
Mærke: Repetto
Pris: 335 – 575 kr
Størrelse: 80 ml
Forhandles: Billig Parfume

DEPEND | Pro Sharp Eyeliner

Bag den lidt anonyme emballage gemmer der sig en overraskelse, for det er en af de bedste og mest holdbare eyelinere, jeg har oplevet på det danske marked! Jeg var SÅ imponeret da jeg prøvede den første gang, og kan ikke få armene ned, da jeg ellers plejer at købe flydende eyeliner i Korea. Den her er så intens i farven og nem at lægge en supertynd streg og så holdbar som bare fanden!
Mærke: Depend Cosmetics
Farver: Sort
Pris: 79,95 kr
Forhandles: Mata

SKIN FOOD | Salmon Darkcirckle Concealer Cream

En medium til helt dækkende oange concealer til mørke rande, fra det koreanske mærke Skin Food. Navnet på produktet troede jeg henviste til en orange farve, men det viser sig også at indeholde lakseolie – så den er ikke vegan-venlig! Jeg skifter i øjeblikket mellem 3 forskellige orange concealere (L.A. Girl  og Everday Minerals), alt efter hvilken foundation jeg bruger og hvor stort problemet er, den pågældende dag. Denne her ligger sig så let og naturligt, men samtidig har den en god dækevne!
Mærke: Skin Food
Farver: Salmon Blooming / Salmon Beige
Pris: ca. 45 kr
Størrelse: 10 g
Forhandles: eBay – evt. også i Sephora

GOSH | CCC Stick Vanilla Highlighter 001

Gosh Copenhagen kom ud med deres Contour Cover Conceal kollektion, som var ret spændende taget i betragtning af at contour stadig ikke har mistet grebet indenfor makeupmoden helt endnu. Her får man en prisbillig og ganske udmærket produkt, og selvom jeg er mest en pudderprodukter, må jeg sige denne highlighter er lækker. Jeg bruger den under min Thebalm Mary Lou Manizer, som får den virkelig til at poppe, men kan også sagtens bruges alene!
Mærke: Gosh Copenhagen
Farver: 001 vanilla, 002 Golden Highlighter, 003 Light, 004 Medium, 005 Dark og 006 Very Dark.
Pris: 109,95 kr
Størrelse: 4,4 g
Forhandles: Matas

EVERYDAY MINERALS | Jojoba Color Corrector Mint

Everyday Minerals Corrector har jeg i grøn, lilla og orange. Jeg bruger alle tre, men den er ret essentiel for mig, da jeg har meget rødmen i huden, specielt omkring næsten. Det er en sød lille indpakning med kun 1,7 g, men den er samtidig også virkelig billig, og man når langt med en smule produkt.
Mærke: Everyday Minerals
Farver: Mint, Sunlight, Brighten
Pris: ca. 55 kr
Størrelse: 1,7 g.
Forhandles: iHerb

ETUDE HOUSE | Dear My Glass Tinting Lips Talk (PK006)

Ligesom Paul and Joe ikoniske læbestifter, har Etude House lavet en kollektion, hvor du vælger lipstick case og læbestift for sig. Jeg kunne ikke stå for den fine lipstick case med flamingo – selvom der er mange fine imellem de 20 forskellige! Læbestiften føles næsten som en lipbalm, så blødt den lægger sig på læberne og har en simi glossy finish, som synes byder mere foråret på vej, end de matte læber.
Mærke: Etude House
Farver: Mange!
Pris: Læbestift: ca. 54 kr – case ca.
Størrelse: 3 g
Forhandles: Alt på eBay, læbestift her og case her

BENEFIT| Dandelion

Benefit Dandelion er lidt af en kending, lidt af en cult blush, og nu har jeg endelig også fået den i min makeupsamling – er jeg bagefter? Ja! Jeg har dog haft dupes af Dandelion, og kunne ikke (i første omgang) så se hvorfor jeg skulle have den her også… Meeeen man kommer ikke udenom at Benefit laver lækre produkter, og derfor måtte tiden jo komme til at blive skiftet ud til noget mere lækkert. Farven er så smuk og lys pink der ser fantastisk ud på bleg hud. Looove it!
Mærke: Benefit
Pris: Ca. 260 kr
Størrelse: 7. g
Forhandles: Sephora

SEPHORA| Cinescope

En mascara med MASSER af volumen. Allerede fra første lag er der en intensitet der overrasker, og det er nok den nemmeste mascara, med så intens volumen, til at bygge op, uden den begynder at klumpe, samle sig i grupper eller give edderkoppervipper. Jeg mangler dog at den er vandfast, eller holder bedre. Så det er ikke en jeg vil bruge på en langs arbejdsdag, medmindre jeg gerne ville rette lidt i løbet af dagen.
Mærke: Sephora
Farver: N01 Black & N02 Ultra Black
Pris: 150 kr
Forhandles: Sephora

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Lær af mine fejl