Depend Candy Craves Limited Edition

Et nej tak herfra – Sephora Charcoal Exfoliating Wipes (+ vinderen af give awayen)

sephora-charcoal-exfoliating-wipes7

Det er sjældent at der på blogs nævnes de produkter bloggeren ikke bryder sig om, hvor jeg nok heller ikke ligefrem er undtagelsen selv. Det virker bare sådan lidt voldsomt at skrive et helt indlæg om et dårlig førstehåndsindtryk, som måske derfor heller ikke er berettiget til et dårligt indlæg, men hvis man netop ikke bruger produktet efter det dårlige indtryk, til at kunne fortælle meget mere om det?

Men det er altså tilfældet ved Sephora Charcoal Exfoliating Wipes, som findes i hele 5 varianter med hver sine egenskaber, men min kritik er på selve servietterne! Sephora Exfoliating Wipes er renseservietter, hvor den ene side er med nogle gnubber der skal virke eksfolierende på huden. Jeg plejer ikke at sige min hud er vildt sart i ansigtet, men de den eksfolierende side er virkelig skrap, og hvis du ved et uheld kommer til i nærheden af dine øjneomgivelser vil du smertefuldt fortryde! Men når man nu er i gang med øjenomgivelserne med den rensende og ‘glatte’ side, synes jeg også den har problemer med at tage specielt mascaren..  Så ender med irriteret hud og stadig med makeuprester i ansigtet, og kan derfor ikke anbefales!

Mærke: Sephora
Produkt: Cleansing and Exfoliating Wipes
Varianter: Charcoal, Rose, Green Tea, Coconut Water, Yuzu
Størrelse: 25 stk
Pris:  55 kr
Forhandles: Sephora
Vil jeg købe igen: Nej!

dd

Samtidig har jeg udtrukket vinderen af The Body Shop Almond Milk & Honey serien, som blev:
Simone Hansen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Depend Candy Craves Limited Edition